Paikalliset

Kirvelevä tappio kotiottelussa – NuPS hävisi Pöxyille

Niko Vuorela puskee palloa kohti vastustajan maalia. Apuna juoksevat Tomi Koski ja vierellä Egzon Avdi. Pöxyjen toisesta maalista vastannut Jukka Puolakka pysyttelee kannoilla.

Nina Paloheimo

Nummelan Palloseura kärsi kirvelevän tappion 1-2 (1-0) helsinkiläiselle SexyPöxyille jalkapallon kolmosen kotiottelussa perjantaina.

Kotijoukkue aloitti pelin vahvasti, josta seurauksena syntyikin pelin ensimmäisen maali Niko Vuorelan toimesta jo neljännellä minuutilla.

– Pelasimme ensimmäiset 20 minuuttia sellaista peliä kuin piti. Pallo liikkui pelaajalta toiselle ja pysyimme pallollisena niskan päällä koko ajan, kuvaili NuPS:n päävalmentaja Jukka Kesälä.

Toisen erän alkuun Pöxyt saivat rankkarin NuPSin käsivirheesta. Aleksi Paavolainen iski pallon sisään ja peli sai uuden käänteen.

– On tietysti turha selitellä oliko rankkari oikeutettu vai ei. Se sai kuitenkin meidän pelin hiukan sekaisin. Kaverit pelasivat pitkää palloa ja me lähdimme liikaa siihen mukaan. Varsinkin vastustajan maalivahti iski todella pitkiä palloja ja siellä oli kaveri niitä kärkkymässä. Meidän olisi pitänyt jatkaa omaa peliä. Nyt peli meni päädystä toiseen juoksemiseksi, Kesälä harmitteli.

Pöxyjen voittomaali syntyi 76:llä minuutilla kun Jukka Puolakka pääsi iskemään vapaasti sisään vasemmalta.

Kesälä ei ripottele tuhkaa päällensä vaikka tappio tulikin. Kolmosen lohko on hyvin tasainen ja kautta on vielä jäljellä. – Pelaajille olisin tietysti voiton suonut. Kunhan pelaamme 90 minuuttia siten kuin alussa, niin ei meillä ole mitään hätää. Johannes Korhonen oli jälleen mies paikallaan kotijoukkueen riveissä.

Seuraavaksi NuPS saa vastaansa FC Espoo/2:n vieraissa.

NuPS: Kaalamo Riku, Kokkila Oskari, Korhonen Johannes, Laakso Niklas, Vuorela Niko (1–0 4min), Lanne Ossian, Koski Tomi, Vuorela Joonas, Lintula Teemu, Vikholm Joonas, Cruz Anilton.

Nina Paloheimo

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat