Paikalliset

Kesäsarjaan voi myös ostaa konserttipassin: "Haudoilta Paratiisiin" -kesäkonsertti on torstaina

Sopraano Terttu Iso-Oja.

Ville Hautakangas

Torstaina 13.6. on Vihdin kirkon torstai-iltojen konserttisarjassa vuorossa urkuri Esa Toivolan ja sopraano Terttu Iso-Ojan konsertti otsikolla "Haudoilta Paratiisiin".

Ohjelmassa on mm. Oskat Merikannon laulusarja "Haudoilta" ja Kaj-Erik Gustafssonin "In Paradisum" sopraanolle ja uruille.

Konsertin päättää iki-ihastuttava W.A.Mozartin Alleluia teoksesta Exsultate, jubilate. Lisäksi on J.S.Bachin, Osmo Honkasen, Naji Hakimin ja Markus Virtasen musiikkia.

Urkuri Esa Toivola tulee Vihdin urkujen ikätoverin Tampereen tuomiokirkon 90-vuotiaiden urkujen äärestä.

Hän on opiskellut urkujensoittoa Sibelius-Akatemian Kuopion osastossa ja Piteån musiikkikorkeakoulussa opettajinaan mm. Mikko Korhonen ja Hans-Ola Ericsson.

Vuonna 2004 hän voitti ensimmäisen palkinnon Nijmegenin urkukilpailussa Alankomaissa.

Toivola on konsertoinut ympäri Suomea sekä useissa Euroopan maissa. Aiemmin hän on toiminut Sibelius-Akatemian Kuopion yksikössä lehtorina ja Kangasalan seurakunnan kanttorina.

Toivolan muusta musiikkitoiminnasta mainittakoon mykkäelokuvaesitysten piano- ja urkusäestykset.

Sopraano Terttu Iso-Oja on monipuolinen musiikin ammattilainen. Hän on sekä konsertti- että oopperalaulaja, kirkkomuusikko ja laulunopettaja. Iso-Oja on opiskellut laulua Sibelius-Akatemiassa (MuM) ja Savonia-ammattikorkeakoulussa.

Seinäjoella asuva Iso-Oja esiintyy aktiivisesti ympäri Suomea erilaisissa laulajan tehtävissä.

Terttu Iso-Oja opettaa klassista laulua Etelä-Pohjanmaan alueella.

Konsertti on Vihdin kirkossa to 13.6. klo 19, sinne on vapaa pääsy, ja ohjelma musiikkitoiminnan hyväksi maksaa 10 euroa. Konserttien kesäsarjaan voi ostaa myös 50 euron passin, jolla saa ohjelman kaikkiin konsertteihin. Konsertin jälkeen on konserttikahvit.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat