Urheilu

Kilvan Sebastian Ahosta hävinnyt NHL-pomo myönsi tappionsa – seura himoitsi "lahjakasta hyökkääjää, jonka parhaat vuodet ovat vielä edessä"

Sebastian Aho

Suomen jääkiekkoliitto

Jääkiekon NHL-seura Montréal Canadiens teki harvinaisen liikkeen tänä kesänä, kun se heitti Carolina Hurricanesille niin kutsutun offer sheetin. Näin Aho olisi päätynyt Canadiensin pelaajaksi, mikäli Carolina ei olisi vastannut samoilla ehdoilla tarjoukseen. Carolina kuitenkin vastasi ja näin Aho kiekkoilee jatkossakin seurassa.

Canadiens-pomo Marc Bergevin on nyt kommentoinut saagaa seuran tiedotteessa.

– Kun me teimme 1. heinäkuuta tarjouksen Sebastian Aholle, oli tavoitteenamme hankkia lahjakas hyökkääjä, jonka parhaat vuodet ovat vielä edessä, Bergevin sanoi.

21-vuotias Aho allekirjoitti Montréalin tarjouksen, mutta ei voinut rajoitettuna vapaana agenttina siirtyä seuraan ennen kuin Carolina tekisi päätöksen asiassa. Carolina päätti vastata tarjoukseen ja näin Ahon siirto Canadiensiin raukesi.

Bergevinille ei jäänyt tilanteesta minkäänlaista katkeruutta.

– Carolina vastasi tarjoukseemme, joten toivotan Sebastianille ja Carolinalle kaikkea hyvää jatkoon, Bergevin sanoi kohteliaasti.

Aho löi viime kaudella viimeistään isosti läpi NHL:ssä. Hän iski 82 runkosarjan otteluun kovat tehot 30+53=83. Pudotuspeleissä suomalaisen saldo oli 5+7=12 15 otteluun.

– Sport Content

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Urheilu

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat