Paikalliset

Tontinmetsästystä Wuosisatamarkkinoilla

Wuosisatamarkkinat tuo kirkonkylän täyteen kävijöitä. Vihdin kunta järjestää markkinoilla perinteisen Tontinmetsästys-kisan.

Arkisto / Maria Aittoniemi

Wuosisatamarkkinat järjestetään Vihdissä jo kolmattatoista kertaa. Markkinapäivä on lauantai 24. elokuuta ja tapahtuma-aika kello 10 - 16.30.

Vihdin kunta järjestää Wuosisatamarkkinoilla jälleen suuren suosion saaneen Tontinmetsästyksen. Leikkimielinen kisa alkaa Vihdin kunnan teltalla Niuhalanraitin päässä (kirkon alapuolella) kello 10 ja kisasta on suoriuduttava kello 12 mennessä.

Kisan menestyksekkäästi suorittaneiden joukosta arvotaan voittaja, joka saa kunnalta 20 prosentin alennuksen yhden vapaavalintaisen, jatkuvassa haussa olevan omakotitontin myyntihinnasta. Alennus tulee käyttää 24.8.2020 mennessä.

Tontinmetsästyksen voittaja julkistetaan kello 12.30 ohjelmalavalla kirkonkylän kirjaston edessä.

Kunnalla on tällä hetkellä myynnissä omakotitontteja Nummelassa, Vihdin kirkonkylässä ja Otalammella. Alennus koskee Perhosniityn, Haakkoinmaan, Stenkullan sekä Otalammen alueilla olevia myytäviä tontteja

Tontti luovutetaan vain myymällä ja alennus koskee vain uusi tonttivarauksia. Alennusta ei saa luovuttaa eteenpäin kolmannelle osapuolelle.

Wuosisatamarkkinat on Vihdin suurin yleisötapahtuma, joka houkuttelee vuosittain yli 10 000 kävijää nauttimaan lämminhenkisestä ja iloisesta markkinatunnelmasta Vihdin kirkonkylään. Wuosisatamarkkinat järjestää SuurVihdin Kilta ry yhteistyössä Vihdin kunnan kanssa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat