Paikalliset

Kirkonkylän kirjaston muutto vaikuttaa aukioloaikoihin

Kirkonkylän kirjasto muuttaa näistä tiloista Campus-rakennukseen marraskuussa.

Maija-Liisa Nyman

Vihdin kirkonkylän kirjasto siirtyy uusiin tiloihin Campus-rakennukseen Vihdin kirkonkylälle Kirkkojärven rantamaisemiin marraskuussa.

Kirjaston muutto vaikuttaaa molempien Vihdin kirjastojen syksyn aukioloaikoihin ja Kirkonkylän kirjaston palveluihin.

Kirkonkylän kirjaston syksyn aukioloajat, jolloin asiakaspalvelu on avoinna ovat 2.9. alkaen samat kuin kesällä: ma-ti klo 13-19 ja ke-pe klo 11-16. Viikonloppuisin asiakaspalvelu ei ole auki. Omatoimiaukioloajat pysyvät ennallaan: ma-pe klo 9-21 ja la-su klo 9-18.

Pääkirjasto siirtyy syksyn aukioloaikoihin 2.9. Kirjasto on avoinna ma-to klo 9-20 ja pe 9-16 sekä lauantaisin klo 10-15. Poikkeuksena perjantai 20.9. jolloin pääkirjasto on suljettu henkilökunnan koulutuspäivän vuoksi.

Kirkonkylän kirjaston muuttovalmistelujen vuoksi pääkirjasto on avoinna 30.9.-12.10. ma-pe klo 11-18 ja lauantaisin suljettu. Poikkeuksena ovat to 3.10. jolloin kirjasto on avoinna klo 11-20 kirjastossa lokakuun ajan esillä olevan Vaikuttavia naisia Vihdissä -näyttelyn avajaistilaisuuden vuoksi sekä pe 4.10. jolloin kirjasto on kiinni. Myös lauantaina 19.10. kirjasto on kiinni.

Kirkonkylän kirjasto sulkeutuu asiakkailta nykyisissä tiloissaan syyskuussa, viimeinen aukiolopäivä on 19.9. Omatoimikäyttäjänä kirjastossa voi asioida kuitenkin sunnuntaihin 22.9. saakka. Muuttoa tehdään koko syys-lokakuu ja kirkonkylän kirjasto avataan uusissa tiloissa 11.11.2019. Kiinnioloaikana kirkonkylän kirjastoon ei voi palauttaa lainoja.

Uuden kirjaston aukioloajat varmistuvat myöhemmin, mutta aukiolo tulee jakautumaan omatoimiaikaan ja palveluaikaan.

Kirkonkylän kirjaston lainoille saa jo nyt pitkät laina-ajat marraskuulle asti. Elokuussa kannattaa siis lainata kerralla luettavaa ja kuunneltavaa koko syksyn tarpeiksi.

Kirkonkylän kirjaston kokoelma on kirjaston sulkuaikana pois käytöstä. Aineistoa voi kuitenkin varata ja jos sitä on olemassa muualla Lukki-kirjastoissa se lähetetään asiakkaalle sieltä. Jos teosta on ainoastaan Kirkonkylän kirjastossa, eikä se ole lainassa, varauksen saa kun kirjasto avataan marraskuussa.

Kirjaston muuton aikana saapuneet varaukset voi noutaa pääkirjastosta tai muusta Lukki-alueen kirjastosta. Asiakkaisiin, joiden varaus saapuu kirjaston sulkuaikana otetaan yhteyttä uuden noutopisteen sopimiseksi, jos noutopisteeksi on valittu Kirkonkylän kirjasto. Varausta tehdessä on hyvä huomata, että Kirkonkylän kirjasto säilyy kuitenkin noutopisteenä verkkokirjastossa.

Kirkonkylällä kirjastopalveluita tarjotaan kirjaston sulkemisen jälkeenkin, sillä kirjastoauto pysähtyy 23.9.-10.11. joka viikko maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 12-12.45 nykyisen Vihdin kirkonkylän kirjaston pihassa. Kirjastoauto palvelee asiakkaita kaikissa kirjastoasioissa.

Lainoja voi Kirkonkylän kirjaston suljettuna ollessa palauttaa myös Vihdin pääkirjastoon Nummelaan ja muihin Lukki-kirjastoihin. Yhteystiedot ja aukioloajat löytyvät verkkokirjastosta https://lukki.finna.fi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat