Paikalliset

NuPS ja EIF Akademi olivat tasavahvoja: "Oli meillä saumat kolmeen pisteeseen, mutta ollaan aivan tyytyväisiä yhteenkin"

Oskari Kokkila (kesk.) vastasi pelin ainoasta ja NuPSin voittomaalista. Taustalla tilannetta seuraa Joose Mahlio. Peimarin Eero Vornanen (vas.) tavoittelee palloa.

Nina Paloheimo

Nummelan Palloseura ja EIF Akademi päättivät Länsi-Uudenmaan paikallisderbyn sopuisiin 3–3 (0–1) -loppulukemiin jalkapallon kolmosen pelissä.

NuPSin 0–1 –maalin teki lohjalainen Tomi Koski, kun peliä oli pelattu reilut 30 minuuttia.

NuPSilla oli toisen jakson alkupuolella jo voiton avaimet kädessään, kun kapteeni Oskari Kokkila pisti lukemat 0–2:een vieraskentällä.

EIF aloitti oman maalitehtailunsa kaksi minuuttia Kokkilan osuman jälkeen. Tasoitus ja johtomaali syntyivät pelin viimeisellä 10:llä minuutilla.

– Pelasimme hyvän ensimmäisen puoliajan, mutta kavennusmaali tuli huonoon paikkaan. Loppupeli oli osaltamme vähän sekavaa emmekä saaneet pelistä kunnolla kiinni, kertoi Kokkila.

NuPSille yhden pisteen reissusta tienasi kuitenkin Egzon Avdi, joka iski pallon tammisaarelaisten verkkoon kun lisäaikaa oli pelattu kolme minuuttia.

– Oli meillä saumat kolmeen pisteeseen, mutta ollaan aivan tyytyväisiä yhteenkin. Tammisaaren kentältä pisteiden haku on aina vähän haasteellisempaa, Kokkila totesi.

Seuraavaksi NuPS saa kotona vastaansa toistaiseksi voittamattoman Atlantiksen.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat