Paikalliset

Save The Lake -hyväntekeväisyysgolf starttasi rennoissa tunnelmissa – Mukana hyvän asian puolesta myös mm. Mika Saukkonen, Kaarina Suonperä, Heikki Vihinen ja Mikko Leppilampi

Kaarina Suonperä saapuu paikalle, antaa urheilutoimittaja Mika Saukkoselle poskipusun, halaakin. Molemmat lähtivät pelaamaan.

Minna Saarinen

Näyttelijä Mikko Leppilampi saapuu paikalle Vihti Golf Centeriin, hän osallistuu Save The Lake -hyväntekeväisyyskisaan.

Miten, Leppilampi alun perin tulit tänne mukaan?

– Autolla! Leppilampi vitsailee ja jatkaa hyväntuulisena: – No ei vaan, Selinin Markuksen kautta alun perin. Hänellä on jännä voima. Ollaan tehty paljon duunia tiivisti yhdessä.

Save The Lake -hyväntekeväisyysgolfkisa starttasi perjantaiaamuna nyt kolmannen kerran. Osanottajat olivat pääosin vihtiläisten yritysten edustajia. Mukana oli myös erittäin monta julkisuudesta tuttua pelaajaa.

Siuntionjoen latvajärvien suojeluyhdistys Lasy ry:n puheenjohtaja Juha Uusitalo toivoo, että nyt kasaan saataisiin toistakymmentä tuhatta euroa.

Tuotto menee yhdistyksen toimintaan. Tarkemmin Enäjärven, Poikkipuoliaisen, Tervalammin sekä Huhmarjärven vesien suojeluun.

– 90 pelaajaa on kisassa mukana. Kisa koostuu 30 kolmen hengen joukkueista, mikä on aika hyvä määrä, toteaa kilpailun järjestäjä Timo Hirvelä.

Peli kisataan kolmen hengen scramblena, täytenä kierroksena. Mutta rennossa, letkeässä hengessä ja hyvän asian puolesta.

– Kaikki maksavat saman verran. Palkintojakin on saatu jo yrityksiltä, Hirvelä kiittelee.

Edellisen kerran kilpailu pidettiin viisi vuotta sitten. Koko kisa järjestetään täysin vapaaehtoisvoimin, mikä on iso ponnistus päivätyötä tekeville järjestäjille.

Paikalla oli useita julkisuuden henkilöitä, golfia sydämellä harrastavia ihmisiä: esimerkiksi Kari Vepsä, Mika Saukkonen, Kaarina Suonperä, Heikki "Kummeli" Vihinen sekä Mikko Leppilampi.

– Täysi kierros pelataan, neljän-viiden välillä on homma on paketissa, Hirvelä kertoo.

MTV:n urheilutoimittaja Mika Saukkonen oli nyt kolmatta kertaa mukana Vihdissä.

– Tämä on hyvä, kun on lajin harrastaja ja hyväntekeväisyys vielä teemana. Tuttuja tavataan, ehtii jutella, olla hiljaakin hetken. Työilta on tänään sitten vielä golfin jälkeen, Saukkonen juttelee.

Kaarina Suonperä saapuu paikalle, antaa Saukkoselle poskipusun.

– Tämä golf on minun tapani pitää huolta luonnosta, Suonperä sanoo.

Sitten otetaan kuvaa.

– Kulta, otatko mun tarjottimen, ojentaa Suonperä aamupalansa aavistuksen hämmentyneelle valokuvaaja Paavo Hacklinille.

– Saaks tästä syödä jotakin, Hacklin kysyy.

– No, ehkä kananmunan, Saukkonen naurattaa.

Saukkoselta on tulossa nyt kirja Viimeinen Voltti - Jari Mönkkösen tarina, joka ilmestyy 29.8. Julkistamistilaisuus on keskustakirjasto Oodissa. Tämä on Saukkosen toinen kirja. Aiemmin hän on kirjoittanut Timo Jutilan tarinan.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Save The Lake järjestetään Vihdissä kolmannen kerran – Golfilla rahaa vesistötyöhön16.7.2019 06.55
Pillit pussiin jos rahaa ei löydy riittävästi – Vihdin Enäjärven pelastaminen vaatii paljon rahaa13.5.2019 09.55

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat