Paikalliset

Muistotilaisuus ja iloista markkinamenoa Ojakkalan Elomarkkinoilla

Ojakkalan elomarkkinoilla on ollut iloista markkinatunnelmaa myös aiempina vuosina.

Paavo Hacklin

Ojakkalan Elomarkkinat alkavat perinteisesti muistotilaisuudella sotaanlähtökivellä Ojakkalan entisen rautatieaseman maastossa (Santsillantie 16) sunnuntaina 18.8. kello 9.30.

Tilaisuudessa on mukana sotilasvartio, Nummelan soittokunta ja Mieskuoro. Ohjelmassa on soittokunnan ja mieskuoron lisäksi kukkalaitteen lasku sotaanlähtökivelle sekä puhe.

Päivä jatkuu hartaushetkellä Enäsepän leirikirkossa (Enätie 45).

Markkinat jatkuvat kello 12 Urheilutalolla (Kenttätie 4). Urheilutalon maastossa on mm. myyntikojuja, takakonttikirppis ja ulkoleikkejä. Viiden euron kirpputoripaikat ja kymmenen euron myyntipaikat varattavissa Helena Virtaselta, puh. 0503533926.

Beach volley -kentällä järjestetään lentopallo-ottelu ja ulkona pääsee myös kokeilemaan aliupseerien järjestämää ammuntaa ja nauttimaan grillimakkaraa. Urheilutalossa on musiikkiesityksiä, kamerakerhon kuvakavalkaadi sekä Marttojen pitämä maistuva buffetti.

Lisäksi esittelyssä on Ojakkalan kaava, johon voi ottaa kantaa. Tapahtumassa vierailee myös Vihdin kunnanjohtaja Erkki Eerola, joka vastaa kello 14 Kunnanjohtajan tapaamisvartissa kuntalaisten kysymyksiin.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat