Paikalliset

Nummelan ihme: voittamaton FC Atlantis upposi NuPSin kotikentällä

Tomi Kosken (selin kameraan) maalia juhlivat (vas) Joonas Siikala, Joonas Vikholm, Oskari Kokkila ja Joose Mahlio.

Nina Paloheimo

Nummelan Palloseura voitti torstai-iltana jalkapallon kolmosen ottelussa koko sarjan ilman pistemenetyksiä porskuttaneen FC Atlantiksen 2–1 (0–0).

– Pelisysteemi 4-4-2 toimi meillä hyvin, vaikka pohdin muitakin vaihtoehtoja, kun sarjan ylivoimaisesti kovin joukkue tuli vastaan. Mutta tänään nähtiin miten joukkue pelasi nöyrää ja huolellista puolustuspeliä ja puolusti ennen kaikkea joukkueena, NuPSin päävalmentaja Jukka Kesälä kiitteli.

Ensimmäinen jakso oli maaliton, mutta toisen jakson alussa lohjalaisvahvistus Tomi Koski onnistui maalinteossa.

Vastustaja tasoitti tilanteen 74 minuutin kohdalla.

Muutaman minuutin päästä Egzon Avdi iski jo kerran tolpasta kimpoutuneen pallon varmasti sisään.

Kuusi minuuttia lisäaikaakaan ei pelastanut Atlantista kauneusvirheestä pisteissä, vaikka se loikin painetta hyökkäysalueellaan.

Tuomarin loppuvihellyksen jälkeen nummelalaisyleisö sai juhlinnan aihetta. NuPSin maalilla pelannut joukkueen "kakkosmaalivahti" Karri Karjalainen pelasti joukkueensa useammin kuin kerran pahoilta tilanteilta hienoilla torjunnoillaan ja palkittiin myös joukkueen parhaimpana pelaajana. Myös yleisössä ihailtiin Karjalaisen varmoja torjuntoja. Kesälän usko joukkueeseen on vahva.

– On mahtava nähdä, että olemme saavuttaneet sen tasaisuuden mihin olen koko ajan luottanut. Peli kulkee yhtä hienosti vaikka penkiltä laitetaan uutta kaveria sisään peliin, kiitteli Kesälä.

NuPS on kolmosen viidentenä 21:llä pisteellä. Voitettu Atlantis jatkaa sarjan ylivoimaisessa johdossa 42:lla pisteellään.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat