Paikalliset

"Paljon on lipputankoja tikkuina pihalla" – Vihti-viirejä myynnissä Wuosisatamarkkinoilla

Tapani Pohjonen esittelee Vihti-viiriä.

Maija-Liisa Nyman

– Kun ajelee Vihdissä, paljon on lipputankoja tikkuina pihalla, toteaa LC Vihti/Hiidenveden Tapani Pohjonen. Hän vinkkaa, että leijonaklubi myy Vihti-viirejä, ja tämän viirin voisivat niin omakotitalot kuin taloyhtiötkin vetää salkoon kaikkien iloksi. Viirissä on Vihdin vaakuna ja Vihdin värit.

– LC Vihti Hiidenvesi on myynyt viirejä vuosien ajan, Pohjonen kertoo ja sanoo, että viirit ovat kyllä tehneet kauppansa. Silti kaikki eivät niistä edelleenkään tiedä.

Tätä isännänviiriä saa kahden mittaisena: viiriä myydään kahdeksanmetriseen tai kymmenenmetriseen lipputankoon. Isompi maksaa 80 euroa ja pienempi 60 euroa. Vihti-viirin hinnasta osa menee hyväntekeväisyyteen.

– Viiriä on ruvettu myymään ehkä 20 vuotta sitten. Viiri oli senaikaisten leijonien ajatus, miten kerätä rahaa hyväntekeväisyyteen, Pohjonen sanoo ja kertoo leijonien lahjoittavan joka vuosi rahaa useille kohteille. Viime vuonna suurin lahjoituskohde oli 60 ruokalahjapaketin hankkiminen, näistä kukin maksoi 80 euroa.

Vihti-viiriä saa ostaa leijonien teltalta Wuosisatamarkkinoilta. Jos ei ennätä markkinoille, viirin voi ostaa K-Raudasta tai tilata Pohjoselta (puh. 040 5444114).

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

"Ihmisille hyviä muistoja" – Wuosisatamarkkinoilla on paljon perinteistä ja hieman uutta15.8.2019 10.20

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat