Paikalliset

Pyöräsuunnistuksen SM-kilpailut Ojakkalassa

Pyöräsuunnistuksen SM-kilpailujen sprintti ja pitkä matka järjestetään Vihdin Ojakkalassa elo-syyskuun vaihteessa. Lauantaina 31. elokuuta kello 12–15 kilpaillaan sprinttimatkalla ja sunnuntaina 1. syyskuuta kello 10–14 on vuorossa pitkän matkan kilpailu.

Kahden päivän aikana kilpailuun osallistuu arviolta 500 urheilijaa. Kilpailu kerää Suomen pyöräsuunnistuksen huiput Vihtiin, alle 15-vuotiaiden sarjoista aina yli 80-vuotiaisiin kilpailijoihin saakka.

Kilpailujen järjestelyistä vastaa Vihdin alueella toimiva suunnistusseura Rasti-Vihti.

Pyöräsuunnistuksessa SM-kilpailuja on järjestetty vuodesta 1996 lähtien. Vihdissä pyöräsuunnistuksessa on kilpailtu SM-mitaleista kerran aikaisemmin, Nummelanharjulla vuonna 2002. Nummelanharju on tunnetusti hyvää pyöräilymaastoa.

Tällä kertaa siirrytään samaa harjualuetta itään Ojakkalaan ja astetta haastavampaan maastoon. Kilpailijoille on luvassa korkeuseroja ja monipuolista maastopohjaa.

Kilpailukeskuksena toimii Ojakkalan Urheilutalo (Kenttätie 4), ja pysäköintialueena on Ojakkalan koulun parkkipaikka lähialueineen. Yleisöllä on tapahtumaan vapaa pääsy.

Sunnuntain kilpailun jälkeen noin kello 14 on mahdollista käydä kiertämässä molempien päivien kilpailuratoja itsenäisesti omalla vastuulla, ilman ajanottoa. Rastit ovat paikoillaan kello 16 asti. Karttoja myydään infosta 10 euron hintaan.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat