Paikalliset

Avoimet ovet Markkulan Lammastilalla

Markkulan lampaita Jokikunnalla.

Jokikunnalla Härtsilän kylässä toimi yli 20 vuoden ajan maatilamatkailuyritys Onnenpesä. Siellä moni jokikuntalainenkin vietti lämminhenkisiä perhejuhlia.

Onnenpesää ei enää ole, mutta Markkulan Kartano on tuonut tilalle ja samalla Jokikunnan kylälle uutta elämää. Päärakennusta ja tallitiloja on remontoitu, ja laitumille on ilmestynyt lampaita maisemaa elävöittämään.

Markkulan Lammastilalla on avoimet ovet lauantaina 31.8., osoitteessa Nokkelintie 15, 03430 Jokikunta. Nyt on oiva tilaisuus tutustua uuden vihtiläisen yrityksen toimintaan, samalla on mahdollisuus ostaa ja varata tilan lihatuotteita.

Ovet ovat auki klo 12–15, ja Jokikunnan kylätoimikunta tarjoaa vierailijoille pullakahvit. ”Pidetään maaseutu elävänä” on usein kuultu lause, jota Jokikunnan kylätoimikunta pyrkii pitämään ohjenuoranaan. Kylätoimikunnan yhteistyö paikallisten yrittäjien kanssa on juuri tätä.

Asutpa taajamassa tai haja-asutus-alueella, lähellä tai kauempana, tule katsomaan Jokikunnan maisemia ja lampaita, ja nauttimaan hetkeksi maaseudun rauhasta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat