Puheenaihe

Porvoon yliajajaa epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta – poliisi loukkaantui vakavasti

Kuvituskuva.

Risto Aalto

Itä–Uudenmaan poliisi on täydentänyt tietoja Porvoon eilisistä tapahtumista.

Poliisi jäi auton alle liikennevalvonnan yhteydessä Porvoossa perjantai–illalla ennen yhtätoista. Poliisipartio oli valvomassa liikennettä Mäntsäläntiellä, kun auto törmäsi poliisiin.

Auton alle jäänyt poliisi loukkaantui tilanteessa vakavasti, ja hänet kuljetettiin sairaalahoitoon. Poliisi otti auton kuljettajan kiinni tapahtumapaikalla. Tapahtumia tutkii Helsingin poliisilaitos.

– Tutkinta on hyvin alkuvaiheessa. Tutkimme muun muassa tapahtumien tarkkaa kulkua. Tällä hetkellä nimikkeet ovat törkeä liikenneturvallisuuden vaarantaminen ja törkeä vamman tuottamus, mutta ne voivat vielä muuttua. Kuljettajan ei epäillä olleen päihteiden vaikutuksen alaisena, sanoo rikosylikomisario Juhani Vuorisalo Helsingin poliisilaitokselta.

– Ilmoitustietojen perusteella auto on ajanut huomattavaa ylinopeutta ja ehtinyt jarruttaa vähän ennen törmäystä. Tässä vaiheessa ei vaikuta siltä, että poliisia olisi haluttu vahingoittaa tahallisesti.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

"Vain läpällä" heitetty uhkaus voi viedä puhelimen ja tuoda vankeutta – poliisi kertoo, mitä kaikkea koulu-uhkauksista seuraa tekijälle11.9.2019 08.55

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat