Puheenaihe

Parikymppinen mies on epäiltynä noin 80-vuotiaan naisen törkeästä raiskauksesta –  hyökkäsi vanhuksen kimppuun pyykkituvassa

Kuvituskuva. Johanna Erjonsalo / arkisto

90-luvulla syntynyt mies on epäiltynä törkeästä raiskauksesta, joka on kohdistunut 30-luvulla syntyneeseen, eli noin 80-vuotiaaseen naiseen.

Oulun poliisin esitutkinnan tämän hetkisten tietojen mukaan iäkäs nainen oli asioimassa taloyhtiön pyykkituvassa maanantaina iltapäivällä. Samoihin aikoihin paikalle oli tullut mies, joka oli teräaseella uhkaamalla ja fyysistä väkivaltaa käyttämällä tehnyt seksuaalista väkivaltaa vanhukselle.

 

Vanhus oli ilmoittanut tapahtuneesta omaiselleen, joka ilmoitti asiasta hätäkeskukseen. Paikalle meni poliisin partioita ja ensihoitajia. Asianomistaja toimitettiin sairaalahoitoon.

Poliisipartio otti pian tapahtuman jälkeen ja läheltä tapahtumapaikkaa kiinni 90-luvulla syntyneen Oulussa asuvan miehen.

Tekoa tutkitaan epäiltynä törkeänä raiskauksena. Poliisi on alustavasti päässyt puhuttamaan asianomistajaa ja kuullut rikoksesta epäiltyä. Tutkinnan keskeneräisyydestä ja asian arkaluonteisuudesta johtuen poliisi ei tiedota tapahtumien yksityiskohdista enempää.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

IL: Hovi kumosi tuomion raiskauksesta – humalainen nainen oli saattanut suostua seksiin15.10.2019 09.53
Lasten raiskauksista syytetty "Eno" kummastutti käsimerkeillään oikeudessa – katso video10.10.2019 11.40
Estotonta seksiä humalassa vai raiskaus? – KKO:n tuore ennakkopäätös ratkaisi miehen, 52, syytteen kohtalon7.10.2019 11.19

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat