Paikalliset

Vihdin kunta palkitsi työntekijöitä uurastuksesta kuntalaisten palveluksessa – ”Tää kunnan jengi on kyllä rautaa"

Anitta Heinonen ja Usko Kettunen ovat työskennelleet Vihdin kunnan palveluksessa 40 vuotta.

Kristiina Läntinen

Kunnantalossa juhlittiin keskiviikkona työpäivän päätteeksi 43 työntekijää, jotka ovat olleet 20-40 vuotta Vihdin kunnan ja kuntalaisten palveluksessa.

Kahden vuosikymmenen työurasta palkinnon saivat Inkeri Eliala, Sari Hakkarainen, Marin Kiuru, Kirsi Kyllästinen, Tuija Laukkanen, Tiina-Maria Päivänsalo, Anne Saksa, Taina Sirola ja Laura Vauromaa. Jorma Jylhäkoski palkittiin 25 vuoden työurasta.

Kolmen vuosikymmenen työurasta lahjakortin saivat Johanna Arvola, Reija Blom, Tuija Fältgren, Päivi Haaparanta, Eija Helander, Merja Huhtinen, Minna Iso-Kungas, Arja Kotiranta, Anna-Maija Kuhmonen, Petri Kunnari, Kirsi Laakso, Tanja Lahtonen, Riitta Morko, Liisa Muti, Sari Parikka, Auli Peltola, Marko Pohjaranta, Mirja Raunio, Sirpa Irmeli Salo, Eila Siikanen, Päivi Sirkiä, Heidi Tammelin, Carita Torkkel ja Tuula Vaittinen.

Kunnan palveluksessa ovat 35 vuotta olleet Päivi Hätönen, Aira Lukkarinen, Mirja Poutiainen, Taina Räikkönen ja Ari Sallinen.

Neljän vuosikymmen työurasta palkittiin Anitta Heinonen, Riitta Hämäläinen ja Usko Kettunen.

Yksi pitkään kunnan palveluksessa olleista ei halua nimeään julkisuuteen.

Palkitut saivat 260 euron arvoiset lahjakortit.

Työntekijöitä nöyrästi kiittänyt kunnanjohtaja Erkki Eerola totesi, että palkittavana oli nyt kaikkiaan 1 270 työvuotta.

– Uranne saavat mieleni hyvin nöyräksi.

Osa palkituista tuli kunnan palvelukseen silloin kun kunnanjohtajan syntymään oli vielä vajaa vuosikymmen.

Eerola muistutti, että edessä olevista sosiaali- ja terveydenhuollon uudistuksista ja maakuntauudistuksesta huolimatta kunnan järjestettäväksi jää runsaasti palveluja kuntalaisille.

Juhlassa lauloi vihtiläinen Mirva Saviniemi, joka tunnelmoi kitarasäestyksellään muun muassa ”Maailma on kaunis ja hyvä elää sille, jolla on aikaa ja tilaa unelmille ja mielen vapaus –  ja mielen vapaus.”

Palkittujen puolesta kiitospuheenvuoron käyttänyt Jorma Jylhäkoski muisteli kiitollisena aikaa, jolloin kunnanjohtaja Risto Leinonen palkkasi hänet Vihdin vanhainkodin, kunnan maatilan ja kunnan ulkoilukeskuksen hoitajaksi.

Sittemmin kunta luopui näistä yksiköistä ja Jylhäkoski siirtyi kunnan organisaatiossa muihin töihin ja työskenteli välillä muuallakin.

– Kyllä täällä kunnan palveluksessa väki viihtyy, vaikka ovi välillä tiuhaan käykin pienen kipuilun takia.

– Tää kunnan jengi on kyllä rautaa, Jorma Jylhäkoski tiivisti tunteitaan lukemattomien tuikkujen valossa tunnelmallisessa palkitsemisjuhlassa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat