Paikalliset

Asuntokauppa Hanna&Hanna LKV Oy on vuoden paras kiinteistönvälitysyritys – Hanna Johansson äänestettiin vuoden parhaaksi kiinteistönvälittäjäksi

Hanna & Hanna: Kiinteistönvälittäjät Hanna Koponen ja Hanna Johansson iloitsivat syksyllä 2017 uudesta toimistostaan Nummelassa.

Maria Aittoniemi

Suomen Kiinteistönvälittäjät juhli yhteisön 475 jäsenyrityksen toimipisteen ja lähes 1600 välittäjän hyvää menestystä viime vuosina ja palkitsi juhlagaalassaan Helsingissä vuoden parhaat.

Parhaat tekijät valittiin tänä vuonna ensimmäistä kertaa jäsenäänestyksellä.

Vuoden SKVL Kiinteistönvälittäjäksi valittiin Hanna Johansson.

Vuoden parhaaksi SKVL kiinteistönvälitysyritykseksi valittiin Asuntokauppa Hanna&Hanna LKV Oy.

Hanna Johansson (YKV, LKV, LVV) on jo yli 20 vuotta alalla toiminut kiinteistönvälittäjä, joka toimii pääkaupunkiseudun ja Länsi-Uudenmaan alueella.

Palkinnon perustelujen mukaan hän on vahva osaaja, joka on tehnyt työtä suurella sydämellä ja intohimolla jo vuodesta 1992 lähtien.

Hanna Johansson on toinen yrittäjistä Asuntokauppa Hanna & Hanna LKV Oy:ssä, jolla on toimipisteet Helsingissä ja Nummelassa.

Hanna Johansson kiittää asiakkaitaan siitä, että hänet on palkittu työssään huippumyyjänä jo useita kertoja.

– Suurin kiitos hyvin tehdystä työstä on tyytyväinen asiakas.

Hanna Johansson on suorittanut puolitoista vuotta kestäneen alan korkeimman tutkinnon YKV (ylempi kiinteistönvälittäjä), joka antaa hänelle erityisosaamista juridisesti haastaviin tilanteisiin, jotka vaativat kokemuksen lisäksi ajan tasalla olevaa syvempää osaamista.

Asuntokauppa Hanna&Hanna LKV Oy on vuonna 2014 perustettu yksityinen kiinteistönvälitystoimisto, joka toimii Pääkaupunkiseudulla sekä Uudellamaalla.

Yrityksen tiimiin kuuluu kahdeksan välittäjää, toimistovastaava, valokuvaaja ja stailisti.

Liiton tiedotteen mukaan Asuntokauppa Hanna&Hanna vastaa kaikkiin kyselyihin saman päivän aikana ja pitää huolta, että heidän toimeksiantajansa ovat aina ajan tasalla.

Yritys on saanut palkinnon perustelujen mukaan runsaasti kiitosta asiakkailtaan heidän asenteestaan ja ammattitaidostaan, jonka pohjana on pitkä kokemus kiinteistönvälitystyöstä ja alan korkeimmin koulutettu henkilökunta.

Asuntokauppa Hanna&Hanna LKV Oy:ssä suurin osa toimeksiannoista tulee suositusten kautta.

Vuoden parhaaksi SKVL Markkinoijaksi valittiin Kotoisa LKV Varsinais-Suomesta

Suomen Kiinteistönvälittäjät ry on kiinteistönvälitysalan yrittäjien palvelu- ja edunvalvontajärjestö.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat