Palstat

Järjestöt

[email protected]

Järjestöpalstailmoitukset netissä www.vihdinuutiset.fi

Jokainen järjestöpalstailmoitus pyritään julkaisemaan kahdesti, toimitus tiivistää ilmoituksia tarvittaessa.

Järjestöpalstailmoitukset on toimitettava Vihdin Uutisille keskiviikon lehteen viimeistään tiistaina klo 10 ja viikonvaihteen lehteen viimeistään torstaina klo 10.

Kirkonkylän Martat Apteekin asiakasilta 30.3. on siirretty myöhempään ajankohtaan, samoin kaikki muu Marttojen toiminta. Marttahuivien tilauksia voi tehdä 16.4. asti Anna-Maijalle, 040-7452739, katso uusimmasta Marttalehdestä värit.

Adventtikirkko. Nummelan adventtiseurakunta Sykkivä Sydän, Kopun Kartano, Kopun sali, Kopunkuja 10 A, 03100 Nummela, www.sykkivasydan.fi, pastori Sakari Vehkavuori, puh. 044 033 5494. La 28.3. Klo 10:00-12:00. Jumalanpalvelus. Raamattutunnin muistojae: Dan. 12:3. Jumalanpalvelus Zoom palvelun kautta. Ohjeet srk:n etusivulla.

Hopeaniemen adventtiseurakunta. Tiedustelut, puh. 044 032 6808. La 28.3. Jumalanpalvelus pidetään kotikokouksin.

Vihdin kansalliset seniorit. Koronaepidemian vuoksi peruutamme kuukausitapaamiset, muistikerhon ja muut tapahtuman tältä keväältä. Kesätapahtumista ilmoitetaan myöhemmin.

Rakennusliiton osasto 118 Nummela. Kaikki tapahtumat on peruttu toistaiseksi.

Vihdin Invalidit. Maaliskuussa ei pidetä kerhoa koronatilanteen vuoksi. Alustavasti varattu ajankohta yhdistyksen kevätkokoukselle tullaan siirtämään eteenpäin ajallisesti. Poikkeuslain puitteissa tulemme todennäköisesti siirtämään kevätkokousta ns. yhdistyslain määrittämän “huhtikuun aikana” ajankohdan yli. Joudumme nyt aluksi odottamaan jatkuuko sosiaalinen eristäminen vielä hallituksen aiemmin ilmoittaman 13.4.2020 jälkeenkin. Kun kokousajankohta varmistuu tulee pikkuilmoituksiin ja järjestöpalstalle ilmoitus asiasta. (Niille, jotka eivät muista niin ilmoitus pitää olla lehdessä 14 vrk ennen sääntömääräistä kokousta eli siksi aika tod.näk. loppuu huhtikuusta kesken.) Yksi vaihtoehto on tietysti myös etä-kevätkokouksen pitäminen käyttämällä jotain ennaltamääritettyä ohjelmaa internetissä (älypuhelimella, tabletilla tai tietokoneella). Siirtyminen kertaheitolla digiaikaan vaatisi silloin kuitenkin jäsenistöltä hieman digitaitoja. Joka tapauksessa - seuraa järjestöpalstaa, pikkuilmoituksia ja nettisivuja niin pysytte tilanteen tasalla.

El Vihdin yhdistys. Pyynikin kesäteatteri ke 15.7. klo 14.00 näytös Ihanat naiset rannalla.Teatterimatkalle on vielä jäljellä paikkoja, nyt varaamaan pikaisesti omasi. Sitovat ilmoittautumiset 30.3. mennessä [email protected] tai 0400 488871. Myös jo aikaisemmin lipun varanneet, jos ette ole vielä ilmoittanut väliaikatarjoiluanne niin tehkää se pikaisesti. Maksut varauksesta 30.3. mennessä. Eläkeläisen lippu 30 € + kyyti ja väliaikatarjoilu. Teatterin jälkeen mennään ruokailemaan, jokainen maksaa sen itse. Sitovat ilmoittautumiset 30.3. mennessä [email protected] tai 0400 488871.

Lohjan AVH. Yhdistyksen kerhotapaamiset ja keilaustoiminta tauolla toistaiseksi.

Vihdin Reumayhdistys. Kunta on ilmoittanut uimahallin sulusta 13.4.asti. Lämminvesijumppaa ei siis ole sinä aikana.

Vanjärven maaseutunaiset. Maaseutunaisten 60-vuotisjuhlat la 25.4. on peruttu. Katsotaan myöhemmin sopiva uusi ajankohta.

Vihdin Hevosjalostusyhdistys. Kevätkokousta ei pidetä aiemmin ilmoitettuna ajankohtana 16.4. Kokousta siirretään vielä määrittelemättömään ajankohtaan. Syynä kokouksen siirtoon on Suomen hallituksen linjaus rajata kokoontumiset enintään kymmeneen henkilöön. Yhdistyksen sääntömääräinen tilinpäätös ja -tarkastus on tehty sääntöjen mukaisesti. Lisätietoja: puheenjohtaja Jenny Ehrnsten Puh. 044 206 2725.

Hiiden Omaishoitajat ry / OmaisOiva-toiminta. Koska toimintamme koskettaa koronavirus-riskiryhmiä, tämän johdosta yhdistyksemme on päättänyt pitää OmaisOhjaamon suljettuna osoitteessa Karnaistenkatu 43, 08100 Lohja. Työntekijämme ovat kuitenkin tavoitettavissa puhelimitse tai sähköpostilla normaalisti. Poikkeuksena etävertaisryhmä – sen toiminta jatkuu kuvapuhelimen kautta. Lisätietoja [email protected] / 040 5800442, [email protected] /044 9867187, [email protected] / 040 1892121

Vihdin Vanhusten Tuki. Teatteriesitys Humiseva harju to 2.4. on peruutettu. Osallistumismaksu palautetaan maksaneille. Ilmoittakaa tilinumeronne Anna-Leena Brännarelle tekstiviestillä (0400-209 935) tai sähköpostilla.

Eläkeliiton Nummelan yhdistys. Tapahtumat ja kerhot on peruttu toistaiseksi koronavirustartunnan ehkäisemiseksi. Jatkosta ilmoitetaan erikseen. Myös yhdistyksen kevätkokous ja hallituksen kokous siirtyvät myöhemmin ilmoitettavaan aikaan.

Karkkilan Kuulo. Kuulolähipalvelu peruttu 7.4 koronaepidemian vuoksi.

Vihdin Reumayhdistys. Kevätretki Lehmirannan lomakeskukseen Saloon la 25.4. on peruttu.

Eläkeliiton Nummelan yhdistys. Tapahtumat ja kerhot on peruttu toistaiseksi koronavirustartunnan ehkäisemiseksi. Jatkosta ilmoitetaan erikseen. Myös yhdistyksen kevätkokous ja hallituksen kokous siirtyvät myöhemmin ilmoitettavaan aikaan.

Vihdin maanpuolustusjärjestöt. Aikaisemmin ilmoitettu kevätkokous 25.3. peruttu. Vihdin Reserviupseerikerho ry, Vihdin Reservinaliupseerit ry, Vihdin Maanpuolustusnaiset ry. Yhdistykset ilmoittavat uuden kevätkokouksen ajankohdan myöhemmin.

Vihdin Omakotiyhdistys. Asu @ Remontoi ja Oma Mökki 20-messumatka la 4.4. on valitettavasti peruutettu. Myös keilakerho on toistaiseksi tauolla.

Lohjan Seudun Syöpäpotilaat/Etelä-Suomen Syöpäyhdistys. Kevätkauden tapaamiset kahvila Liisassa on peruttu kuten myös tapaaminen järjestötila Punakanelissa 14.4. koronavirus epidemian vuoksi.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Palstat

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat