Vihdin Salisudet

Saari jatkaa Salisusien miesten valmentajana

Salisusien miesten edustusjoukkueen päävalmentaja Oskari Saari

VSS:n miesten edustusjoukkue (M1) päätti vasta kautensa kakkosdivisioonan nousukarsintoihin, mutta katseet on jo käännetty tulevaan. Joukkue aloittaa kesäharjoittelun tutussa komennossa.

 

Yksi merkittävä palanen tulevaa ajatellen saatiin paikalleen kun varmistui, että ensimmäistä kokonaista kauttaan joukkueen päävalmentajana toiminut Oskari Saari jatkaa myös tulevalla kaudella.

- Tämän joukkueen tarina on kesken. Se saatiin viime kaudella niin hyvälle alulle, että tuntui oikealta jatkaa Salisusissa, Saari sanoo.

 

Kun viime kauden joukkueen runkomiehistökin on jatkamassa, on VSS:n miesten edustusjoukkueen tilanne tässä vaiheessa vuotta parempi kuin se on ollut miesmuistiin.

- Toissakauden lopulla aloitimme täydellisen toimintatapojen muutoksen. Meillä on sen seurauksena nyt koossa urheilullinen ja äärettömän sitoutunut joukkue. Olemme myös hyvällä alulla oman pelillisen identiteetin ja pelitavan luomisessa. Kun seurakin on kehittämässä toimintaansa merkittävin panostuksin, on VSS todella motivoiva paikka valmentaa, Saari kertoo.

 

Salisusien M1:n kausi päättyi tappioon Uticaa vastaan kakkosdivisioonan nousukarsinnoissa, mutta kokonaisuutena vuosi oli menestys.

- Tuloksellinen tavoite saavutettiin ja niin pelillinen kuin urheilullinenkin kehitys oli huimaa. Siinä mielessä voimme olla tyytyväisiä. Saimme myös hyvää tietoa siitä, mitä se seuraava steppi vaatii, Saari pohtii.

- Taidolle on aina tilaa ja olemme ilman muuta valmiita tarjoamaan näytön paikan parille meille sopivalle pelaajalle.

 

Taitoa joukkueeseen onkin jo tulossa lisää kun muun muassa edellisellä kaudella M1:n arvokkaimmaksi pelaajaksi valittu Santtu Peuhkuri palaa Salisusiin vuoden Someron visiitin jälkeen.

 

www.vihdinsalisudet.net

Facebook: Vihdin Salisudet

Instagram: vihdinsalisudet_official

Twitter: @VihdinSalisudet

Vihdin Salisudet

Aikaisempia kirjoituksia

Vihdin Salisudet

Vihdin Salisudet on vihtiläinen salibandyn erikoisseura, rekisteröitynyt yhdistys ja Suomen Salibandyliiton jäsenyhdistys. Seuran toiminta alkoi vuonna 1992 ja varsinainen perustava kokous pidettiin vuonna 1994. 

Yli kahdenkymmenen vuoden taipaleen aikana Salisudet on kasvanut 18 joukkueen, perheen pienimpien sählykerhojen - Sudenpentujen ja kaikkiaan yli 500 jäsenen, susilaumaksi. Lisenssipelaajia Salisusilla on yli 350 ja joukkueet osallistuvat yhteensä yli 20 pelaavalla kokoonpanolla SSBL:n sarjoihin.

Seuraa meitä: 
https://www.vihdinsalisudet.fi
https://www.facebook.com/vihdinsalisudet/

Uusimmat mielipiteet