Vihdin Salisudet

Yhteistyöllä Vihdin Salisusien valmennuspäällikön käyttöön auto

Kuvassa Pekka Palin (Vihdin Autotalo Oy), Seppo Liusvaara (Taratsa Oy), Olli Tammilehto (OP Yrityspankki), Janne Metsänoja ja Jari Nissinen

Salisusien juuri nimetyn valmennuspäällikön Jari Nissinen kulkemista helpottamaan hankittiin auto, joka torstaina 3.5. luovutettiin hänen käyttöönsä Vihdin Autotalolla. 

Espoossa asuvalle ja normaalisti polkupyörällä ja julkisilla kulkuneuvoilla matkustavalle Nissiselle piti löytää toimiva ratkaisu kulkea Salisusien harjoituksiin Vihtiin. Salisusien puheenjohtaja otti yhteyttä muutamaan yhteistyökumppaniin ja niin lähtivät pyörät pyörimään. Mukaan Vihdin Salisusien valmennustyön kehitttämistä tukemaan lähtivät Länsi-Uudenmaan OP-Kiinteistökeskus ja Vihdin Autotalo Oy sekä Salisusien pitkäaikainen yhteistyökumppani Taratsa Oy. 

Hankinnan yksi ratkaiseva tekijä oli sopivan hankintatavan löytyminen tarpeeseen sopivan auton saamiseksi valmennuspäällikön käyttöön. - Rahoitusleasing on erinomainen vaihtoehto pitkäaikaiseen vuokraukseen seuralle, jonka tarkoitus ei ole omistaa autoja, toteaa OP Yrityspankin asiakkuuspäällikkö Olli Tammilehto.  

Yhteistyökumppanien tuoma tuki on urheiluseuralle tärkeää toiminnan kehittämisessä. -Vihdin Autotalo haluaa tukea paikallista nuorten urheilutoimintaa ja harrastusmahdollisuuksia ja tässä kohtaa meille tarjoutui hyvä mahdollisuus olla tukemassa paikallisen salibandyseuran kehittyvää toimintaa, Pekka Palin Vihdin Autotalosta kertoo. Toimitusjohtaja Tuomas Tyrsky kertoo, että Länsi-Uudenmaan OP-Kiinteistökeskus haluaa olla Vihdissä vetovoimaisin asumisen palveluiden kumppani ja tukea vihtiläisen salibandyn kehittymistä. 

Auto onkin näkynyt viime päivinä usein eri puolilla Vihtiä, kun Nissinen on käynyt tutustumassa Salisusien joukkueisiin, valmentajiin ja joukkueiden harjoituksiin.

Vihdin Salisudet

Aikaisempia kirjoituksia

Vihdin Salisudet

Vihdin Salisudet on vihtiläinen salibandyn erikoisseura, rekisteröitynyt yhdistys ja Suomen Salibandyliiton jäsenyhdistys. Seuran toiminta alkoi vuonna 1992 ja varsinainen perustava kokous pidettiin vuonna 1994. 

Yli kahdenkymmenen vuoden taipaleen aikana Salisudet on kasvanut 18 joukkueen, perheen pienimpien sählykerhojen - Sudenpentujen ja kaikkiaan yli 500 jäsenen, susilaumaksi. Lisenssipelaajia Salisusilla on yli 350 ja joukkueet osallistuvat yhteensä yli 20 pelaavalla kokoonpanolla SSBL:n sarjoihin.

Seuraa meitä: 
https://www.vihdinsalisudet.fi
https://www.facebook.com/vihdinsalisudet/

Uusimmat mielipiteet