Nummelan Kumakai

Taidosta uusi harrastus koko perheelle Kamppailuareenalla

Kaipaatko uusia haasteita? Haluatko nähdä mihin kehosi pystyy? Taido on erinomainen tapa oppia vartalonhallintaa ja kohottaa kuntoa vauhdikkaan kamppailun parissa. Uudet liikkeet ja hyvä intensiivinen treeni herättävät uinuvia lihaksia ja nostavat hien pintaan. Tämä kaikki tietenkin mukavassa porukassa!

Taido on turvallinen budolaji, jossa harrastaja pääsee nauttimaan kamppailun nostattamasta adrenaliinista ilman pelkoa päähän kohdistuvista osumista tai liian kovasta kontaktista. Taidon merkitys harrastajalle voi olla melkein mitä tahansa: nuorelle hyvä harrastus koulun vastapainoksi, aktiiviurheilijalle kovaa kamppailua tai toimistotyöntekijän säännöllinen kunnonkohotustuokio.

Taidoharrastus antaa mahdollisuuden haastaa itseään. Kurssin aikana fysiikkasi rakentuu vaihe vaiheelta, joten voit huoleti tulla mukaan myös ilman liikunnallista taustaa. 

Harrastuksen alkuvaiheessa opit peruslyönnit, potkut ja taidolle ominaisen liikkumisen. Kova treeni palkitaan vahvistuneella keholla, unohtumattomilla kokemuksilla sekä kasvaneella itsevarmuudella.

Tule kokeilemaan, mitä Taido voisi olla sinulle. 

Seuraava Taido Core-kurssi aikuisille ja nuorille alkaa 21.8 klo 20 Nummelassa Kamppailuareenalla, Juurakkotie 6. Harjoitukset  ti 20-21 ja to 17.30-18.30. 

Taido Kids ryhmä 7-12-vuotiaille alkaa 26.8. klo 13. Harjoitukset su 13-14.

Lisätietoja Mikko 040 583 4155 tai [email protected]

Linkin ilmoittautumiseen löydät www.nummelankumakai.fi

Nummelan Kumakai

Nummelan Kumakai

Aikaisempia kirjoituksia

Nummelan Kumakai

Nummelan Kumakai on vihtiläinen kamppailulajiseura. Seurassa pääset harrastamaan taidoa, japanilaista budolajia.  Taido on monipuolinen laji, jossa kunnon lisäksi kehittyvät myös motoriset taidot sekä koordinaatio- ja keskittymiskyky.   Harrastus sopii kaikenikäisille ja kaikenkuntoisille.  Taidon voit aloittaa läpi vuoden.

Kiinnostuitko?  Katso lisää www.nummelankumakai.fi  

Uusimmat mielipiteet