Toimitukselta

Positiivista virettä Vihdin kunnassa

Vihdissä on nyt hyvää pöhinää. Täällä vallitsevaa yleisvirettä kehui myös kunnanjohtajamme Sami Miettinen Vihdin Yrittäjien vuosijuhlassa lauantaina – vain muutama päivä ennen irtisanoutumistaan. Hän myös painotti, että hyvää virettä pitää saada ruokittua kaikin keinoin.

Hyvän vireen ruokintaan ei sovikaan nyt tulla katkosta, vaikka edessä on uuden kunnanjohtajan valinta. Toivottavaa on, että tarjokkaita riittää. Toivottavaa myös on, että valtuutettumme osaavat tehdä sovussa viisaita päätöksiä ja valinta tapahtuu sujuvammin kuin Miettisen valinta aikanaan.

Miettinen kiitti lauantain puheessaan yrittäjäyhdistystä lämpimästi yhteistyöstä ja hienosta vuoropuhelusta. Toivottavasti vuoropuhelu syntyy nopeasti myös Miettisen seuraajan kanssa, sillä se on merkittävä tekijä yritysten viihtyvyydessä ja Vihdin houkuttelevuudessa.

Sami Miettisen kaudella kunnan talous on saatu varsin hyvälle mallille ja kunnan organisaatio on laitettu uuteen uskoon.

Uusi elinvoimajohtaja lupaa yrityksille mahdollisuuksia ja synergioita kaavoituksen keinoin. Hienoa on, jos Vihtiä vaivannut yritystonttien puute saataisiin lopultakin ratkaistua. Ilman niitä VIhtiin ei saada isoja yrityksiä. Kuten on nähty, pelkkä loistava sijainti ei riitä.

Kirjoittaja on Vihdin Uutisten toimittaja

Toimitukselta

Aikaisempia kirjoituksia

Uusimmat mielipiteet