Uudenmaan TE-toimisto

Kiinnostaako autojen rassaus? Uusi urasi voi löytyä Menopelimestarina!

Tehtävä vaatii kädentaitoja. Voit vakuuttaa meidät osaamisestasi myös harrastuneisuutesi kautta.

Unsplash

Nyt tarjolla uusi ura autoalalta ilman aikaisempaa kokemusta: Kouluttaudu RekryKoulutuksella 80:ssä päivässä korimekaanikon tehtäviin autoliikkeen vauriokorjaamoon! Kun koulutus on maalissa, voit työllistyä vakituiseen työsuhteeseen Laakkosen, Autokeskuksen, Metroauton tai K-auton autoliikkeisiin Baronan kautta.

 

Koulutusohjelman hakijoilta edellytämme asennetta ja motivaatiota, jotka yhdessä auttavat oppimisessa. Tehtävä vaatii kädentaitoja, joten olet mahdollisesti työskennellyt aikaisemmin tuotannon parissa tai opiskellut hetken teollista alaa, mutta voit vakuuttaa meidät osaamisestasi myös harrastuneisuutesi kautta.

 

Valmistuttuasi koulutusohjelmasta työskentelet korimekaanikkona vauriokorjaamon puolella. RekryKoulutuksen jälkeen tarjoamme sinulle myös mahdollisuuden jatkaa opintojasi oppisopimuksella tutkintoon saakka.

 

Onko autoala sinulle täysin uusi tuttavuus?

 

Voit hakea RekryKoulutukseen ja tulla valituksi opiskelemaan korimekaanikoksi 80 päivän opintokokonaisuuden avulla, mikäli olet työttömänä työnhakijana, irtisanomisuhan alaisena tai määräaikaisessa työsuhteessa, joka on päättymässä. RekryKoulutus on työhallinnon (TE) rahoittamaa koulutusta. Koulutuksen ajalta voit saada ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea, johon olet työttömänä oikeutettu.

 

 

Mitä RekryKoulutus sisältää?

 

80 päivän RekryKoulutusohjelma koostuu lähiopetusjaksosta sekä työssäoppimisesta autoliikkeissä. Koulutus on suunniteltu yhteistyössä autoliikkeiden sekä Autoalan keskusliiton (AKL) kanssa. Lähiopetusjakso järjestetään Järvenpään Keudan autoalan tiloissa osoitteessa Wärtsilänkatu 7, 04400 Järvenpää.

 

Koulutuksen rakenne:

•                         Orientaatio autoalaan

•                         Pintavauriotyöt

•                         Mittaus ja korivauriotyöt

•                         Sähkö- ja hybridiajoneuvot

•                         Asiakaspalvelu

•                         Työssäoppiminen autoliikkeessä

 

Koulutukseen hakeminen

RekryKoulutuksen haku on kaksivaiheinen. Täytäthän RekryKoulutuksen hakemukset alla olevassa järjestyksessä:

1.                        Täytä TE-toimiston koulutushakemus sähköisesti täällä, koulutuksen numero on 684589. Tämä on koulutuksen varsinainen hakemus, jonka perusteella tehdään hakijavalinnat.

2.                        Täytä hakemuksesi Baronan järjestelmään.

 

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan konsultti Tommi Puustinen, puh. 050 454 8948, tommi.puustinen(at)barona.fi

 

Lisätietoja hakemisesta Rekrykoulutukseen ja sen taloudellisista tuista antaa Työlinjan Koulutusneuvonta puh. 0295 020 702 tai koulutusneuvonta(at)te-toimisto.fi

 

Uudenmaan TE-toimisto

www.te-palvelut.fi/uusimaa  |

Facebook: Uudenmaan TE-palvelut

Twitter: Uudenmaan TEpalvelut  ja EGR Uusimaa

 

 

Uudenmaan TE-toimisto

Aikaisempia kirjoituksia

Uudenmaan TE-toimisto

Uudenmaan työ- ja elinkeinotoimisto (TE-toimisto) on työn, työelämän, yrittäjyyden ja koulutuksen asiantuntija. Palvelemme kaikkia Uudenmaan alueen työnhakijoita, yrityksiä ja yrittäjiä.

Työ- ja elinkeinotoimistosta saat henkilökohtaista palvelua työnhaussasi sekä tietoa työmarkkinoista, koulutuksesta, ammateista, yrittäjyydestä ja työttömyysaikaisista etuuksista. Palvelumme ulottuvat omatoimisesti käytettävistä verkkopalveluista (www.te-palvelut.fi) henkilökohtaisiin palveluihin.

Uusimmat mielipiteet