Uudenmaan TE-toimisto

Finland Works 4.4.2019 – työnantajat ja työnhakijat kohtaavat verkossa

Finland Works 4.4.2019 -rekrytointitapahtuma

Finland Works on valtakunnallinen online-rekrytointitapahtuma, jossa suomalaiset rakennus-, metalli-, ICT- ja energia-alan työnantajat sekä eri maista rekisteröityneet työnhakijat kohtaavat verkossa. Euroopan laajuisiin European Job Days –tapahtumiin kuuluva Finland Works järjestetään 4.4. klo 11-17 verkossa. Tapahtumaan ehtii vielä hyvin rekisteröitymään, sillä rekisteröityminen jatkuu työnantajille 1.4. ja työtä hakeville 4.4. saakka.

European Job Days -tapahtumia on järjestetty useiden vuosien ajan Euroopan laajuisesti. Suomessa vastaavia tapahtumia on järjestetty myös työntekijöiden rekrytoimiseksi Pohjois-Suomen matkailualan yrityksiin. Syksyllä 2018 järjestetty Work in Lapland –tapahtuma herätti runsaasti mielenkiintoa. Tapahtumassa oli lähes 500 avointa työpaikkaa ja niihin lähetettiin noin 3200 hakemusta.

Aiemmin vastaaviin tapahtumiin osallistuneet työnantajat ovat olleet tyytyväisiä saamaansa näkyvyyteen ja hakemuksiin. Sekä työnantajat että työnhakijat ovat kiitelleet osallistumisen helppoutta ja käytännön järjestelyihin liittyvää asiantuntijatukea. Myös se, että työnantajilla on mahdollisuus hankkia TE-toimistojen kautta suomen ja/tai ruotsin kielen koulutusta ja työyhteisövalmennusta, on helpottanut uusien työntekijöiden sopeutumista työhön ja Suomeen.

EURES-asiantuntija Tina Sundqvist Pohjois-Pohjanmaan TE-toimistosta ja projektiasiantuntija Tuija Pahnila Työvoiman Liikkuvuus Euroopassa -hankkeesta kertovat tapahtuman eduista: ”Verkossa toteuttava tapahtuma on maksuton ja tarjoaa suomalaiselle työnantajalle mainion tilaisuuden löytää uusia tekijöitä mistä päin Eurooppaa tahansa. Tapahtumaa voi myös hyvällä syyllä kutsua ympäristöystävälliseksi, sillä kenenkään ei tarvitse rekrytointivaiheessa matkustaa mihinkään.”

Finland Works on osa EURES (European Employment Services) –verkoston järjestämää toimintaa. Tapahtuman koordinoinnista vastaavat TE-toimistot yhteistyössä Pohjois-Karjalan ELY-keskuksen Työvoiman liikkuvuus Euroopassa -hankkeen kanssa.

Lisätietoja tapahtumasta saat TE-toimiston EURES-asiantuntijoilta: [email protected]

Työnantajat ja työnhakijat voivat rekisteröityä tapahtumaan European Job Days englanninkielisellä sivustolla.

Tapahtuman suomenkielinen verkkosivu.
 

Uudenmaan TE-toimisto

www.te-palvelut.fi/uusimaa  |

Facebook: Uudenmaan TE-palvelut

Twitter: Uudenmaan TEpalvelut  ja EGR Uusimaa

Uudenmaan TE-toimisto

Aikaisempia kirjoituksia

Uudenmaan TE-toimisto

Uudenmaan työ- ja elinkeinotoimisto (TE-toimisto) on työn, työelämän, yrittäjyyden ja koulutuksen asiantuntija. Palvelemme kaikkia Uudenmaan alueen työnhakijoita, yrityksiä ja yrittäjiä.

Työ- ja elinkeinotoimistosta saat henkilökohtaista palvelua työnhaussasi sekä tietoa työmarkkinoista, koulutuksesta, ammateista, yrittäjyydestä ja työttömyysaikaisista etuuksista. Palvelumme ulottuvat omatoimisesti käytettävistä verkkopalveluista (www.te-palvelut.fi) henkilökohtaisiin palveluihin.

Uusimmat mielipiteet