Uudenmaan TE-toimisto

Työllisyyden palvelutorit tarjoavat työnhakuun ja koulutukseen liittyvää neuvontaa

Työllisyyden palvelutorit ovat Espoon, Helsingin ja Vantaan kaupunkien sekä Uudenmaan TE-toimiston uusi yhteistyökokeilu. Työllisyyden palvelutoreilla kaupunkien työllisyyspalvelut ja Uudenmaan TE-toimisto yhdistävät osaamisensa ja tarjoavat neuvontaa yli 30-vuotiaille työnhakuun ja koulutukseen liittyvissä asioissa. Palvelutoreille voi tulla keskustelemaan tarjolla olevista vaihtoehdoista ilman ajanvarausta eri asiantuntijoiden kanssa.

Työllisyyden palvelutorit ovat auki kolmena tai neljänä päivänä viikossa neljän tunnin ajan ja kaikkien toimipisteiden viikko-ohjelma on samankaltainen.  Tiistaisin keskitytään työnhaun neuvontaan. Keskiviikkoisin taas painotetaan koulutukseen liittyvää neuvontaa ja paikalla on oppilaitosten edustajia.  Torstaisin on työnantajien vuoro: ohjelmassa on pienimuotoisia rekrytapahtumia ja kohtaamisia työnantajien kanssa. Työllisyyden palvelutoreilla asioidessa on hyvä muistaa, että kyseessä on neuvontapalvelu eikä näissä toimipisteissä hoideta viranomaisasioita.

Asiakkaita palvelemassa on eri teemojen mukaan laaja monialainen asiantuntijaverkosto, johon kuuluu TE-toimiston asiantuntijoiden lisäksi kaupunkien työllisyyspalveluiden ja yrityspalveluiden edustajia sekä eri oppilaitosten edustajia. Myös rekrytointiyrityksiä ja muita työnantajia on paikalla.

Työllisyyden palvelutorien toiminta on käynnistynyt Espoossa 12.3. ja Helsingissä 13.3. Vantaalla toiminta käynnistyy 25.3. Kaikkien työllisyyden palvelutorien toiminta jatkuu vuoden 2019 loppuun.

Työllisyyden palvelutorien yhteystiedot ja aukioloajat:

Espoo

  • Kauppakeskus Ison Omenan Palvelutori, 3. krs.
  • Avoinna ti-to klo 10-14

Helsinki

  • Pasilan TE-toimisto, Ratapihantie 7 (sisäänkäynti Veturitorin puolelta)
  • Avoinna ti-to klo 10-15

Vantaa

  • Vantaan TYP, Vernissakatu 1
  • Avoinna: ma-to 12-16

 

 

Uudenmaan TE-toimisto

www.te-palvelut.fi/uusimaa  |

Facebook: Uudenmaan TE-palvelut

Twitter: Uudenmaan TEpalvelut  ja EGR Uusimaa

Uudenmaan TE-toimisto

Aikaisempia kirjoituksia

Uudenmaan TE-toimisto

Uudenmaan työ- ja elinkeinotoimisto (TE-toimisto) on työn, työelämän, yrittäjyyden ja koulutuksen asiantuntija. Palvelemme kaikkia Uudenmaan alueen työnhakijoita, yrityksiä ja yrittäjiä.

Työ- ja elinkeinotoimistosta saat henkilökohtaista palvelua työnhaussasi sekä tietoa työmarkkinoista, koulutuksesta, ammateista, yrittäjyydestä ja työttömyysaikaisista etuuksista. Palvelumme ulottuvat omatoimisesti käytettävistä verkkopalveluista (www.te-palvelut.fi) henkilökohtaisiin palveluihin.

Uusimmat mielipiteet