Nummelan Kumakai

Nummelan Kumakain edustajat kohti EM-tatameita

Suomen Taido

Taidon EM-kilpailut pidetään 2.-3.8  Tampereella TESCillä. Nummelan Kumakai on saanut kaksi edustajaa kilpailuihin veljekset Mikael ja Daniel Palménin.

Mikaelille EM-kilpailut ovat toiset arvokilpailut, hän edusti ensimmäisen kerran Suomen 2017 Kofussa järjestetyissä MM-kilpailuissa. Danielille EM-kilpailut ovat ensimmäiset arvokisat.

Tampereella kisataan kahtena päivänä perjantaina 2.8. käydään liikesarjat ja joukkueliikesarjat ja lauantaina 3.8 ottelusarjat. EM-kilpailujen lisäksi yhtä aikaa järjestetään avoimet kansainväliset kilpailut joissa on osallistujia kaikissa ikäluokissa. Avoimissa kilpailuissa mukana on Nummelan Kumakailta moninkertainen arvokisamitalisti Laura Pellikka sekä Saara Paasikivi, Micaela Roschier ja Tatu Morko.

Nummelan Kumakain Elisa Rousu on nimitetty kilpailun toiseksi varapäätuomariksi. Pilliin viheltää kisatatameilla myös Mikko Suhonen.

EM-kilpailujen jälkeen vuorossa on maaliskuussa 2021 järjestettävät MM-kilpailut Sydneyssä.

 

 

 

Nummelan Kumakai

Aikaisempia kirjoituksia

Nummelan Kumakai

Nummelan Kumakai on vihtiläinen kamppailulajiseura. Seurassa pääset harrastamaan taidoa, japanilaista budolajia.  Taido on monipuolinen laji, jossa kunnon lisäksi kehittyvät myös motoriset taidot sekä koordinaatio- ja keskittymiskyky.   Harrastus sopii kaikenikäisille ja kaikenkuntoisille.  Taidon voit aloittaa läpi vuoden.

Kiinnostuitko?  Katso lisää www.nummelankumakai.fi  

Uusimmat mielipiteet