Puheenaihe

Poliisilta neuvo vappujuhlaan kaikelle kansalle – "Ottakaa oppia eränkävijöistä"

Kuvituskuva

Sirpa Repo

Vappu on iloinen kevätkarnevaali, mutta sen varjopuolena on valtava määrä ympäristöä rasittavia kertakäyttöastioita ja roskia. Kuohuviinipullojakin jää kaupunkien keskustoihin tuhatmäärin.

Poliisitarkastaja Timo Kilpeläinen muistuttaa kaikkia ihmisiä siivommasta juhlimisesta. Twiitissään poliisitarkastaja soveltaa eränkävijän ohjetta.

–  Kaikki minkä viet ulos kaupungille tai luontoon, niin tuot sieltä myös pois ja laitat roskiin. Vähemmän sotkua, lasinsiruja ja siivottavaa, enemmän siistiä juhlatunnelmaa, Kilpeläinen kirjoittaa ja toivottaa lopuksi hauskaa vappua.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Vappu vaatii rennot tarjoilut kuplivan tunnelman takaamiseksi – Katso kivat vinkit nakkikierteille, sillipiirakalle ja karkkipoppareille25.4.2018 10.50

Kommentit (3)

Kommentit

Minkä ohjeen saa,kun kohtaa

Minkä ohjeen saa,kun kohtaa löyhän kaveriporukan puukkojen ja nyrkkirautojen kanssa? Annat puhelimen,lompakon,rotsin suosiolla ja koita poistua tilanteesta. Ota tuntomerkit tarkasti ylös,esim.tumma huppari,valkoiset kengät ja lippis,senverran näistä voi paljastaa,ettei aleta profiloimaan ketään.

Maalaiset sotkevat stadissa,

Maalaiset sotkevat stadissa, koska landella ei ole missään roskiksia.

Ehdottomasti teekkarivapaa

Ehdottomasti teekkarivapaa alue ja ilman kulttuurinrikastuttaja sakkia. Säilyy vehkeet ja ei tule syytettä vihateoista. Kräkille ja kaima Jårmalle hyvejä vapunaikoja. Etelä-Saimaa saa maksumuureineen painua hevon juttuun, jossa muuten on paljon uuttakin tavaraa ja Savitaipaleen miehet hävitti sinne heinäkuorman ja Lemin mies vyörytti ison kiven

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat