Puheenaihe

IL: Erkki Tuomioja syyttää sotilaita vehkeilystä – "Päättäjien harhaanjohtaminen on huolestuttavaa"

Kansanedustaja Erkki Tuomioja (sd) syyttää sotilaita ja virkamiehiä sotaharjoitustoiminnan salailusta.

Asiasta kertoo Iltalehti.

Iltalehden uutisen mukaan Tuomioja uskoo, että sotilaat ja virkamiehet ovat vehkeilleet Suomen poliittisen johdon selän takana valmistetellessaan osallistumiia kansainvälisiin sotilaallisiin harjoituksiin. Tuomiojan mukaan Suomea on vedetty mukaan sellaiseen harjoitustoimintaan, jossa tarkoituksena on ollut lähettää poliittista viestiä Venäjän suuntaan.

– Tarkoittamaton tiedon salaaminen ja päättäjien harhaanjohtaminen on huolestuttavaa ja anteeksiantamatonta, mutta tahallinen suorastaan rikollista, Tuomioja lausuu Iltalehden uutisessa.

Lue koko juttu täältä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Kommentit (6)

Kommentit

Näyttää siltä, että Erkki

Näyttää siltä, että Erkki "rauhan merkki" on saanut uudet ohjeet kaveriltaan Lavrovilta.

Tuomioja on oikeassa. Kuka

Tuomioja on oikeassa. Kuka tai mikä johtaa nyky Suomea? Eihän sota voi olla pienenpiirin päätöksestä kiinni. Hallituksia kootaan ilman vaaleja ja ministerit tekevät omiaan. Yhteistä poliittista yhteiskuntanäkemystä ei enää ole. Salataan asioita kansalta ja tehdään laittomia päätöksiä yhtiöiden ja yksityisten eduksi. Sanotaan niiden olevan vielä perustuslain mukaisia, kun valtion omistamat yhtiöt myydään yksityisille. Kun tämän vuoksi korotetaan kaikkia maksuja ja siirretään palveluita kauas ihmisten asuinsijoilta? Niin eihän se voi olla yhteiskunnan etua. SÄÄSTÖJEN vuoksi tehtyjä päätöksiä selitetään kun julkisensektorin palvelu on huonoa ja kallista. Kuitenkin hyvän ja halvan yksityisensektorin palvelut ovat vieläkin kalliimpia. Terveystalo vetäytyi sotesopimuksesta, kun julkisensektorin perimät hinnat eivät kattaneet heidän kuluja. Työttömyys on melkein kadonnut kertoo tilastot. No ne ovat vain valhetta EU:ta varten ja tietysti sen vuoksi, että oma hillotolppa säilyisi. Onneksi vaalit tulevat ja luottamushenkilöiden vaihto ilman kansannousua voidaan tehdä. Mikäli ei tehdä kuten kahden viime kertaisen Kataisen ja persujen ulosheiton jälkeisellä agendalla tehtiin. Ilmanvaaleja. Mikäli kansaa ei kiinnosta kuka johtaa ja käyttää valtaa niin so What sanoi ex pääministerikin.

Tuomioja on edelleen yksi

Tuomioja on edelleen yksi maatanne edustavista henkilöistä, joka haluaa vielä varmasti itsekkin uskoa Suomessa valittuihin Valtionne päättäjiin pelkästään rönsyilevien Virkamiesten sijaan jossa hän on pahasti väärässä... :-) -vain pelkän uuden, Hallituksenne kolmannen Sisäministerin siirtäessä Siivilikriisinhallinnan lähes ensitöikseen Helsinkiin Puolustusvoimien rinnalle ja vain uuden Eurooppa- ja kulttuuriministerin vaatiessa jostain kumman syystä vielä maanne historiallisessa Hallituksessanne alle prosentin puolue kannatuksellaan 800 uutta Poliisin virkaa. Onko maassanne valloillaan jonkinlainen uusi kultti Uskonto mikä mahdollistaa tämän kansanne Demokratiaa täysin alas ajavan ylimielisen toiminnan kansalaisianne kohtaan, jonka muidenkin tuntosarvien pitäisi myös aistia että täällä ei todellakaan ole kaikki kohdallaan. Tämän ollen jopa osin pelottavaa fakta kerrontaa nykyään rehellisyydestä kaukana olevaa isänmaatanne kohtaan.

Ei muuten edusta, puhuu aivan

Ei muuten edusta, puhuu aivan omissa nimissään. Tuomioja ei ole koskaan ollut Suomen etua ajava poliitikko. Se kulkee heillä suvussa, jo isoäiti sai siitä maanpetostuomionkin.

Sitkeästi vaan vanha

Sitkeästi vaan vanha kommunisti jaksaa. Eikö kukaan ole kertonut tälle dinosaurukselle, että suuri ja mahtava Neuvostoliitto kaatui omaan mahdottomuuteensa jo kokonainen sukupolvi sitten. Vai kiusanneeko dementiakin, aivopesulla on kuulemma kaikenlaisia ikäviä sivuvaikutuksia. Näillä naapurin nuoleskelijoilla on huomaamatta sellainen pikku juttu, että venäläinen halveksii maanpettureita, jollaiseksi hänetkin lasketaan, ja mitä venäläinen teki sellaisille sata vuotta sitten.

:-) Venäjällä oli silloisen

:-) Venäjällä oli silloisen siellä vallinneen vallan alasajo sata vuotta sitten, eli edetään nyt vaikka tuoreimman Nobelistinne Begt Holmströmmin viisaiden sanojen mukaan jossa Politiikka on maassanne liian avointa ja todetaan vain "that's is life" vielä tämän letkautuksen perään niin kuin hänkin. Erkin pitää opetella puhumaan p...kaa niin kuin maanne nykyiseen edustukselliseen Demokratiaan häpeilemättä kuuluu ja jota täällä todella on tarjolla.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat