Nummelan frisbeeseura

Nummelan frisbeeseuran toimintaa kesällä 2012

Nummelan frisbeeseuran kesän 2012 kilpailukattauksessa on lähes kaikkea kaikille.

Viikkokisat alkoivat rullaamaan 17.4.2012 ja kisoja pelataan jokaisen viikon tiistaina klo 18 eteenpäin Nummelanharjun ja Kaatiksen frisbeegolfradoilla. Viikkokisoja pelataan syyskuun alkuun saakka. Viikkokisoihin ovat tervetulleita kaikki pelaajat ikään, sukupuoleen ja taitoihin katsomatta. Osallistumismaksu on 2€ Harjulla ja 3€/kausipelioikeus Kaatikselle ja palkintoja jaetaan parhaan tuloksen heittäneelle ja parhaan tasoituksellisen tuloksen heittäneellä. Kuukauden ensimmäisena tiistaina kisaillaan Kaatiksella ja muut tiistait Harjulla.

Frisbeepoint-tourin kisa järjestetään Nummelanharjun radalla 19.5.2012. Ilmoittautuminen on auennut 19.4.2012 ja kilpailuun on vielä joitakin paikkoja jäljellä.

Masterit - Finnish Masters on yli 40-vuotiaiden frisbeegolfareiden oma tapahtuma. Tänä vuonna Nummelan frisbeeseuralla on ilo ja kunnia isännöidä tätä jo perinteeksi muodostunutta spektaakkelia. Kisa käydään 16.-17.6.2012 Kaatiksen ja Nummelanharjun frisbeegolfradoilla.

VMP-open pelataan 3.6.2012 Kaatiksella. Varamiespalvelu sponsoroi myös tänä vuonna tätä SFL:n erilliskilpailua.

Hillsidegolf Open on 30.6.2012 järjestettävä yökisa Vihdin Hillsiden golfkentällä. Kilpailussa päästään heittämään pari kierrosta mahtavassa Hillside Golfin kumpuilevassa maastossa, jossa on luvassa taatusti pitkää väylää ja mukavia korkeuseroja. Ilmoittautuminen on auki Kisakoneessa. Kilpailuun on vielä paikkoja jäljellä. Osallistumismaksu on 30 euroa, joka kattaa green feen, ruokailun ja pienen osuuden palkintopottiin.

Kaikista kilpailuista ja seuran muusta toiminnasta löydät tietoa seuran Internet-sivuilta www.nummelanfrisbeeseura.com.

Nummelan frisbeeseura

Aikaisempia kirjoituksia

Nummelan frisbeeseura

Nummelan Frisbeeseura (NFS) on Vihtiin 1.6.2006 perustettu rekisteröity yhdistys. Seuran tarkoituksena on tukea, edistää ja kehittää paikallista frisbeeurheilu- ja harrastustoimintaa. Seura järjestää kilpailuja ja osallistuu paikallisten frisbeegolfratojen kehittämiseen ja kunnossapitoon.

Lisätietoa seurasta ja seuran toiminnasta osoitteesta www.nummelanfrisbeeseura.com

Uusimmat mielipiteet