Nummelan Kumakai

Nummelan Kumakain taidojunioreille mitalisaalis Keski-Uusimaa-cupista

Vihtiläisten taidokoiden kilpailukausi alkoi lupaavasti Järvenpäässä viime lauantaina järjestetyssä Keski-Uusimaa –cupissa. Nummelan Kumakaita edusti joukko seuran nuorempaa polvea sekä juniori sarjoissa että naisten ranking -sarjassa.


Päivä alkoi seuran kilpailijoiden osalta liikesarjalla, ensimmäisenä vuorossa B–juniorit (12- 14 -vuotiaat). Kumakain nuoret ensikertalaiset Lasse Mertonen, Mikael Palmen ja Daniel Palmen pääsivät näyttämään taitojaan tatamilla, mutta se ei tällä kertaa riittänyt jatkoon. Sama päti myös A–junioreissa (15- 17 -vuotiaat) nähtyihin Lauri ja Matias Huhtaan, sekä naisten ranking –sarjassa kilpailleeseen Elli Morkoon. Kokeneemmat kilpailijat veivät tällä kertaa voiton.


Ottelussa sen sijaan vihtiläistaidokoiden kisaonni kääntyi Lasse Mertosen napatessa hienosti hopeaa B -junioreiden ottelusta ja Daniel Palmenin tullessa pronssille samassa sarjassa. Mitaliputki sen kun vain jatkui Matias Huhdan voittaessa hopeaa A–junioreiden ottelusta ja Lauri Huhtakin jäi vain täpärästi paitsi pronssimitalista tullessaan neljännelle sijalle tasaväkisen kamppailun jälkeen.  

Nuoret kilpailijat olivat syystäkin tyytyväisiä kilpailusuorituksiinsa ja heistä varmasti kuullaan vielä tulevaisuudessa. Nyt jatkuu kuitenkin kova treenaaminen seuraavien kilpailujen odottaessa jo helmikuun puolella, silloin mitellään Tampereella.


Taidon Core –kurssit alkavat taas helmikuun puolessa välissä, joten silloin on oiva mahdollisuus päästä tutustumaan lajiin tai palata takaisin taidoharrastuksen pariin.  Lisää tietoa lajista ja treeniajoista löytyy seuran nettisivuilta osoitteesta: www.nummelankumakai.fi

Nummelan Kumakai

Aikaisempia kirjoituksia

Nummelan Kumakai

Nummelan Kumakai on vihtiläinen kamppailulajiseura. Seurassa pääset harrastamaan taidoa, japanilaista budolajia.  Taido on monipuolinen laji, jossa kunnon lisäksi kehittyvät myös motoriset taidot sekä koordinaatio- ja keskittymiskyky.   Harrastus sopii kaikenikäisille ja kaikenkuntoisille.  Taidon voit aloittaa läpi vuoden.

Kiinnostuitko?  Katso lisää www.nummelankumakai.fi  

Uusimmat mielipiteet