Nummelan Kumakai

Kumakaille uusi musta vyö

Elisa Rousu

Nummelan Kumakain mustavöisten taidokoiden määrä kasvoi yhdellä Saara Paasikiven suorittaessa 1. danin vyöarvon 28.1.2012 Liikuntakeskus Pajulahdessa järjestetyssä vyökokeessa. Paasikivi on järjestyksessä toinen seuran oma kasvatti, joka on suorittanut kyseisen vyöarvon.

Lähes kahdeksan vuoden treenaaminen tuotti tulosta talvisena lauantai aamuna Pajulahdessa järjestetyssä vyökokeessa Paasikiven suoriutuessa hienosti rankasta ja vaativasta vyökoetilaisuudesta. Vyökokeessa oli koetuksella niin henkinen kuin fyysinenkin puoli, sillä fyysisen kunnon lisäksi vaaditaan mustanvyön taidokalta myös tietoa ja taitoa lajille ominaisista asioista ja termistöstä.

Pari tuntia kestäneen koitoksen jälkeen väsynyttä, mutta onnellista taidokaa kuitenkin hymyilytti: -Ei tätä vielä oikein tajua, mutta kyllä se hyvältä tuntuu, kommentoi suoritukseensa tyytyväinen Paasikivi.

Musta vyö on suuri askel taidon harrastajan uralla, sillä se merkitsee siirtymistä oppilaasta opettajaksi ja entistä suurempaa vastuuta omasta treenaamisesta ja seuran sisäisestä toiminnasta. Viime vuosina Paasikivi onkin jo kunnostautunut niin aikuisten, kuin junioreidenkin aktiivisena ohjaajana ja aikoo jatkaa samaan malliin.

Nummelan Kumakai

Aikaisempia kirjoituksia

Nummelan Kumakai

Nummelan Kumakai on vihtiläinen kamppailulajiseura. Seurassa pääset harrastamaan taidoa, japanilaista budolajia.  Taido on monipuolinen laji, jossa kunnon lisäksi kehittyvät myös motoriset taidot sekä koordinaatio- ja keskittymiskyky.   Harrastus sopii kaikenikäisille ja kaikenkuntoisille.  Taidon voit aloittaa läpi vuoden.

Kiinnostuitko?  Katso lisää www.nummelankumakai.fi  

Uusimmat mielipiteet