Nummelan Kumakai

Nummelan Kumakain mitaliputki jatkui Tampere -cupissa

Vihtiläistaidokat olivat liekeissä Hervannan vapaa-aikakeskuksessa sunnuntaina 19.2.2012 järjestetyissä kauden toisissa cup -kilpailuissa.

Nummelan Kumakai oli Tampereen kisoissa edustettuna suurella kilpailijajoukolla, vaikka flunssakausi olikin viime hetkellä verottanut hieman lähtijämäärää.

Päivä alkoi liikesarjoilla ja yhdistetyssä C ja B -junioreiden sarjassa Kumakaita edustivat veljekset Daniel ja Mikael Palmen, sekä Lasse Mertanen. Ensimmäisenä vuorossa oli Daniel, joka teki hienon liikesarjan, mutta se ei tällä kertaa riittänyt seuraavalle kierrokselle. Mikael Palmen ja Lasse Mertanen sen sijaan joutuivat toisiaan vastaan jo ensimmäisellä kierroksella, tällä kertaa Mikael teki vahvemman suorituksen ja jatkoi seuraavalle kierrokselle. Seuraavalla kierroksella Mikael teki jopa ensimmäistä kierrosta vahvemman suorituksen, mutta se ei riittänyt tällä kertaa jatkoon täpärästi tuomariäänin 2-1.

Liikesarjoissa nähtiin Kumakailta kaksi kilpailijaa naisten ranking -sarjassa, Elli Morko, sekä kisatatameille tauon jälkeen palaava Tua Tötterman, miesten sarjassa nähtiin Nummelasta Roope Kauppinen. Jatkopaikkaa ei kuitenkaan herunut tällä kertaa kovasta yrityksestä huolimatta.

Totuttuun tapaan Nummelan Kumakain kisapäivä lähti jälleen huimaan nousuun otteluissa.

Lasse Mertanen ja Mikael Palmen raivasivat tiensä aina kultakamppailuun asti ja Daniel Palmen nähtiin pronssi ottelussa. Vauhdikkaan ja tasaväkisen ottelun jälkeen kultaisen mitalin kaappasi Lasse Mertanen, Mikael Palmenin saadessa hopeaa. Kolmoisvoittokaan ei ollut kaukana Daniel Palmenin jäädessä täpärästi tuomarin päätöksellä neljännelle sijalle tasapelin jälkeen. Kaikki kolme poikaa olivat tyytyväisiä omiin suorituksiinsa ja Mertanen kommentoi sijoitustaan sanoin: -Olihan tämä kultainen mitali kiva, tästä on hyvä jatkaa eteenpäin.

Vihtiläistaidokoiden kisapäivä huipentui Elli Morkon kamppaillessa itsensä toiselle sijalle naisten ranking -sarjan otteluissa ja ylpeä hopeamitalisti kertoi sijoituksen olevan hyvä kannuste tuleviin SM -kisoihin. -Kyllä se kovan treenin tulos alkaa vihdoinkin näkyä, säteili Morko.

Tötterman putosi ensimmäisellä kierroksella ja vaikka Kauppinen taistelikin hienosti aina toiselle kierrokselle, ei suoritus tällä kertaa yltänyt mitaleille asti.

Seuraavaksi vuorossa on pari kuukautta armotonta treenausta, jonka jälkeen seuraa SM -kilpailut Lahdessa, jonne Nummelan Kumakai lähtee jälleen suurella joukolla, uutta intoa uhkuen.

 

 

Nummelan Kumakai

Aikaisempia kirjoituksia

Nummelan Kumakai

Nummelan Kumakai on vihtiläinen kamppailulajiseura. Seurassa pääset harrastamaan taidoa, japanilaista budolajia.  Taido on monipuolinen laji, jossa kunnon lisäksi kehittyvät myös motoriset taidot sekä koordinaatio- ja keskittymiskyky.   Harrastus sopii kaikenikäisille ja kaikenkuntoisille.  Taidon voit aloittaa läpi vuoden.

Kiinnostuitko?  Katso lisää www.nummelankumakai.fi  

Uusimmat mielipiteet