Vihdin Nuorkauppakamari

USKALLA HAASTAA ITSESI JA USKALLA MENESTYÄ

 

Vihdin Nuorkauppakamari järjestää maksuttoman tilaisuuden alle 40-vuotiaille Vihtiläisille nuorkauppakamaritoiminnasta kiinnostuneille Nummelassa Luksian auditoriossa keskiviikkona 18.4.2012 klo 18.00 alkaen.

 

Vihdin Nuorkauppakamari on alle 40 -vuotiaille nuorille aikuiselle ainutlaatuinen mahdollisuus verkostoitua ja solmia tuttavuuksia. Toimintamme avulla on mahdollisuus kehittää itseään ja päästä vaikuttamaan oman paikkakunnan asioihin. Toimintaa on projekteista hauskanpitoon ja kouluttautumiseen, yhteistyötä ja hyväntekeväisyyttä unohtamatta.

 

Vihdin kamari on mukava sekoitus vihtiläisiä, ex vihtiläisiä, Vihdissä työskenteleviä, tai muuten vaan itsensä vihtiläiseksi tuntevia ihmisiä. Toiminnassamme on mukana eri ammattiryhmien edustajia, joita yhdistää halu kehittyä johtajina, vaikuttaa positiivisesti yhteiskuntaan, pitää hauskaa ja löytää ystäviä. Yrittäjyys on myös nuorkauppakamarilaisille lähellä sydäntä. Noin kolmasosa jäsenistämme toimii yrittäjinä tai osakkaana yrityksissä.

 

Vihdin Nuorkauppakamari näkyy Vihdin arjessa projektiensa keinoin. Kasva johtajaksi – luennot, vuoden positiivisin vihtiläinen, joulukonsertti ja joulupuu ovat esimerkkejä yhteiskuntaan suuntautuvasta toiminnastamme. Lisäksi järjestömme sisältää jäsenille suunnattuja koulutuksia, kokouksia, juhlia ja myös koko perheen tapahtumia Vihdissä, koko Suomessa ja ympäri maailmaa!

 

Toimintaamme pääsee tutustumaan koejäsenyyden avulla. Koejäsenyyden aikana voit rauhassa miettiä halukkuuttasi varsinaiseen jäsenyyteen. Mikäli olet aktiivinen alle 40–vuotias ja kiinnostunut kamaritoiminnan mahdollisuuksista, olet lämpimästi tervetullut tutustumaan Vihdin nuorkauppakamarin toimintaan.

 

Järjestämme Nummelassa maksuttoman tilaisuuden Luksian auditoriossa keskiviikkona 18.4.2012 klo 18.00 alkaen. Tilaisuuden avaa vs. kunnanjohtaja Juha Myllymäki, jonka jälkeen Antti Seppinen puhuu itsensä haastamisesta ja uskalluksesta menestyä. Illan päättää Vihdin nuorkauppakamarin esittäytyminen. Jos olet alle 40-vuotias itsensä kehittämisestä kiinnostunut, olet tervetullut tilaisuuteemme. Ilmoittautumiset osoitteeseen [email protected]. Lisätietoa Vihdin nuorkauppakamarin toiminnasta www.jcivihti.com.

Vihdin Nuorkauppakamari

Aikaisempia kirjoituksia

Vihdin Nuorkauppakamari

 

Vihdin Nuorkauppakamari on aktiivinen vaikuttaja Vihdin  
talousalueella. Toiminnan päämääränä on vaikuttaa yhteiskuntaan  
positiivisesti kehittämällä nuorten aikuisten johtamistaitoa,  
vastuuta, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä.
 
Nuorkauppakamari on tarkoitettu kaikille 25-40-vuotiaille itsensä  
kehittämisestä, kouluttamisesta ja verkostoitumisesta kiinnostuneille  
nuorille aikuisille. Vihdin Nuorkauppakamarissa on jäseniä 22 ja  
yhdistys on perustettu 1968.

Uusimmat mielipiteet