Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Pääkirjoitus Peukut pystyyn viisikymppiselle

Vihdin Teatterin 50-vuotisjuhlanäytelmää Aatamin puvussa ja vähän Eevankin harjoitellaan parhaillaan täyttä vauhtia Lankilan vanhan päiväkodin teatteritiloissa (Luoteis-Uusimaa 29.4.2021). Ensi-ilta on juhannuksen alla 19. kesäkuuta.

Nyt on nostettava peukut pystyyn, jotta koronaexit toteutuu suunnitellusti ja Uusimaa olisi tuolloin vapautunut edes osin nykyisistä tiukoista kokoontumisrajoituksista.

Juhlivan yleisön teatteri on todellakin ansainnut. Kesäteatteri on vuosia – käytännössä koko olemassaolonsa ajan – ollut Vihdin kulttuurikesän lippulaiva, joka houkuttelee katsojia bussilasteittain naapurikyntia myöten.

Viisikymppiselle on luvassa lahjakin, tosin se annetaan hieman jälkikäteen: uudet tilat aivan kirkonkylän kesäteatterinäyttämön kyljessä, Kirkkoniemen kouluun tulevassa kulttuurikeskuksessa. Kunnanhallitus hyväksyi viime viikolla hankesuunnitelman, ja kulttuurikeskuksen ykkösvaiheen toteutus voidaan nyt aloittaa.