Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lukijalta | Onko Koivissilta houkutteleva?

Mitäs mieltä Vihdin kunnan päättäjät olette Koivissillan alueesta nykyään? Katsotteko aluetta tyytyväisinä? Onko se houkutteleva alue uusille asukkaille esim. tontinostomielessä? Meistä monista ei ole.

Alueella pyörii päivät ja yöt edestakainen autoralli uusien asukkaiden mukanaan tuomana. Pahinta asiassa on, että ajoneuvot eivät ole edes laillisessa liikennekunnossa. Rikkoontuneita autoja on ympäriinsä jätetty maisemaa koristamaan ja parkkipaikkoja täyttämään jopa yksityisalueille. Kuuluisiko kunnan tehtäviin edes kuljettaa nuo hylätyt romut pois alueelta?

Myös pienten lasten koulumatkat ovat muuttuneet turvattomiksi näiden levottomasti edestakaisin ajelevien sankareiden ansiosta. Miksi kunta tieten tahtoen slummiuttaa ihan hyvää asuinaluetta? Vaikka olisi vuokra-asuntovoittoinen alue, niin hajauttamalla ja asukasvalinnoilla olisi mahdollista välttää ongelmat.

Toivon,että asioita ryhdytään laittamaan kuntoon, niin sitten varmaan myös tontin ostajat uskaltavat lähestyä noita asuinalueita.

Viihtyisä tontti