Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lukijalta | Vihdin maauimala olisi kyllä maksanut itsensä takaisin

Vuonna -68, jolloin muutin Nummelaan, väkiluku oli noin 2000 henkeä. Silloin lentokenttä oli virkistysalueena hiihtolatuineen ja Myllylammen ranta ihana uimapaikka, eikä mikään maksanut kunnalle mitään. Nyt Nummelassa on noin 20 000 ihmistä ja mitään uutta virkistysaluetta ei ole rakennettu, sen sijaan kaikki viedään pois. Onko kunnanjohtaja todella sitä mieltä, että nummelalaisille riittää virkistykseksi Prisma ja Citymarket?

Eiköhän se ole vähän lyhytnäköistä, että ihmisiä houkutellaan muuttamaan Nummelaan rakentamalla lisää asuntoja ja samalla rahanpuutteen vuoksi torpataan kaikki harrastusmahdollisuudet ainakin aikuisväestöltä.

Eikä varmaankaan ole tyytyväisiä ne henkilöt, jotka osallistuivat maauimalan suunnitteluvaiheen rahoitukseen, jonka rakentaminen hylättiin kunnanjohtajan siunauksella.

Kyllähän maauimala sisäänpääsymaksuineen olisi ajanmittaan maksanut itsensä takaisin.

Sitä paitsi se olisi ollut hyvä houkutin Nummelaan muuttoa suunnitteleville.

Enäjärvi on likainen, Hiidenvedelle tarvitaan auto ja Myllylammen ranta annettiin myydä, jonne pääsi polkupyörällä.

Lentokentän entiset tasaiset hiihtoladut muuttuvat mäkisiksi, sitten kun ne joskus saadaan uudelleen tehdyksi.

Tasaisia latuja ei voida tehdä minnekään, koska kaikki paikat on rakennettu täyteen.

Onneksi Nummelassa on runsaasti vanhusten hoivakoteja joiden potilasmaksuihin kunta joutuu osallistumaan, on rahaa tai ei. Sitä aikaa odotellessa.

Sirkka Pihlström, 81 v