Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vihdin Uutisten vaalikone nyt auki - löydä ehdokkaasi!

Lukijalta | Kiitokset Vihdin itsenäisyysjuhlasta

Aika monet olivat tulleet itsenäisyyspäivänä Vihdin kirkkoon, jossa oli jumalanpalvelus, sekä itsenäisyysjuhla. He tietävät mitä tilaisuus piti sisällään, mutta monet eivät. Pieni kuvaus juhlasta kiitosten kera. Kirkkoherra Valkeapään saarnan aihe luottamuksesta moneen suuntaan oli erittäin hyvä. Hän totesi: "Luottamus on ollut suomalaisen yhteiskunnan rakentamisen ja hyvinvoinnin kulmakiviä. Toivotaan, että tämä ominaisuus meissä pysyy ja sitä vaalimme." Ennen kaikkea itse toivon, että luottamus Jumalan apuun saa kasvaa meissä. Ida Välimaan puhe Vihdin valtuuston puolesta oli niin ikään puhutteleva. Hän totesi kuinka paljon hyvää meillä on Suomessa, josta meillä on syytä olla suuresti kiitollisia. Hän kertoi myös saaneensa perheestään hyvän kasvualustan isänmaahan ja äidinkieleen. Ida Välimaa totesi myös, että meidän olisi syytä kääntää katsettamme omasta itsestä ja itsekkyydestä, enemmän lähimmäisen suuntaan. Vihdin reserviläiskuoro lauloi herkästi ja sydämellä monta hienoa laulua. Kanttorin johdolla saimme yhdessä laulaa virsiä, jotka olivat tuttuja rukouslauluja isänmaan puolesta. Lopuksi saimme kuulla Lohjan kaupunginorkesterin jousikvartetin suloisia sointuja, jotka hivelivät sielua.

Lippuvartion johdolla jumalanpalveluksen jälkeen siirryimme sankarihaudoille seppelten laskuun. Suuri kiitollisuus valtasi sydämeni koko tilaisuudessa ja tilaisuudesta. Mielestäni liian vähän me muistamme osoittaa kiitollisuutta, kiittää ja rohkaista, kun on sen aika. Voisimmekohan hiukan opetella lisää kiitollisuutta.

John Remes