Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vihdin Uutisten vaalikone nyt auki - löydä ehdokkaasi!

Mielipide | Karviaisen puhelinpalveluista ja henkilökunnan ammattitaidosta

Sunnuntain 5.12.21 Luoteis-Uusimaassa oli Tapani Pohjosen laatima juttu Karviaisen puhelinpalveluiden toiminnasta – tai toimimattomuudesta.

Pohjonen ”runttaa” myös muita Karviaisen henkilökuntaan kuuluvia, kuten puhelinvaihteen hoitajaa sekä Sari Sairaanhoitajaa. Olipa vielä kovasti tuohtunut siitäkin, kun ei saanut heti Pippa Laukan puhelinnumeroa, jotta olisi voinut saman tien valittaa Karviaisen henkilökunnan epäystävällisestä käytöksestä.

Jutun julkaisu itsenäisyyspäivän aattona satutti henkilökuntaan kuuluvia erittäin raskaasti, varsinkin Pohjosen nimeämää Sari Sairaanhoitajaa. Hän sanoi, että itku tuli sitä lukiessa. Asia tuli puheeksi, kun kävin hänellä hoidattamassa isänpäivän ”lahjakukkaani”, eli ruusua oikeassa jalassani. Hän kääri erittäin ammattitaitoisesti jalkani tukisidepakettiin ja kirjasi muutkin ”vaivani” omakanta.fi-sivuille erittäin tarkasti.

Minulle on tullut, paitsi em. käynnistä, vuosikymmenten saatossa, aivan päinvastainen näkemys kuin Pohjosella Karviaisen ja koko suomalaisen/kunnallisen sairaanhoitojärjestelmän toimivuudesta.

Mykiöiden vaihto silmissä, uuden metallialasimen asennus korvaan, syövän poisto nenästä, siinä vain muutama ”pikku juttu”, jotka ovat vaatineet aika monen, korkeata ammattitaitoa omaavan henkilön työpanoksen... ja minulle erittäin edullisesti.

Tällaisena Covid19 -aikana, jolloin koko terveys-/sairausalan/vanhustenhuollon henkilökunnalta vaaditaan jopa paikoin epäinhimillistä jaksamista, ei pahemmin kannattaisi moittia, jos puhelinvaihde ei heti anna Pippa Laukan puhelinnumeroa!

Kuten itsenäisyyspäivän Linnan juhlissa, pääteemana oli kiittää ”koronavitsauksen” poistamisen parissa työskenteleviä henkilöitä, niin samanlaiset suurkiitokset voisimme me, tavalliset terveyskeskuksissa asioivat ”vaivaiset” osoittaa puheillamme, teoillamme ja kirjoituksillamme kaikille terveyskeskuksissa työskenteleville henkilökunnille.

Teette arvokasta työtä meidän terveytemme puolesta! Toivottavasti jaksatte vastakin!

Jouko Kanninen 80v