Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vihdin Uutisten vaalikone nyt auki - löydä ehdokkaasi!

Lukijalta | Postini varastettiin Irjalassa

Kävelyretken 7.1. aluksi tarkistimme Irjalassa Varesmäen tien päässä sijaitsevan postilaatkon. Diabetes Wellness- järjestö oli laittanut paksuhkon kirjeen, jonka kuoressa luki komeasti ” sisältää ilmaisen riipuksen”. Tarkoitus oli ottaa kirje mukaan paluumatkalla, mutta tällä välin pienpaketti olikin hävinnyt. Seuraavana päivänä paketti ilmantui laatikkoon, avattuna ja kiinni teipattuna. Kirjepaketin sisällä ei ollut ollutkaan riipusta, vaan ohjeet, joilla sen saattoi tilata. Paketin paksuuden selitti vastaanottajan nimellä varustettu kalenteri. Ja sen siis tämä puolirehellinen varas palautti.

Postia kähveltävä luottaa siihen, että vastaanottaja ei tiedä, mitä on postissa tulossa. Ja postiahan on tapana syyttää moisista tapahtumista, sehän kuulemma hukkaa ja rikkoo lähetyksiä. Ja näinhän olisi meidän tapauksessa uskottu, ellei tuo kävelyepisodi aukottomasti todistaisi varkauden tapahtuneen. Samalla myös selvisi, miksi paria viikkoa aikaisemmin Hesari hävisi iltapäivällä samasta laatikosta. Aiheetta Hesarin jakelua tuli moitetuksi.

Tuskin tämä näpistelijä tyhjentelee vain meidän laatikkoa, eli seuratkaapa laatikoitanne tarkasti ja sen ulkopuolellakin. Ja sinä hiippari. Paketin palautus osoittaa, että sinulla on vielä toivoa, eli tee uudenvuoden lupaus ja lopeta varastelu.

Olavi Ylikorkala Vihti