Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vihdin Uutisten vaalikone nyt auki - löydä ehdokkaasi!

Päätoimittajalta Monipuolinen keskustelu kehittää kuntaa

Luoteis-Uusimaassa on viimeisen vuoden aikana otettu isoja askelia verkkotekemisessä. Verkkosivuillemme luoteis-uusimaa.fi teemme paljon myös sellaisia juttuja, joita printtilehdessä ei ole lainkaan.

Toimituksessa olemme tehneet iloisen huomion, että lehtemme jutut ovat poikineet vilkasta keskustelua Facebook-sivuillamme. Lähiaikoina keskustelua ovat herättäneet muun muassa lukijamme kirjoittama mielipide ”Miksi reseptien uusiminen Karviaisessa takkuaa?”. Moni kommentoija yhtyi mielipidekirjoitukseen ja kertoi omia vastaavia kokemuksiaan reseptien saannista.

Artikkeleistamme poikiva keskustelu on hyödyllistä.

Pitkin alkukesää keskustelua ovat herättäneet myös lukuisat Vihdin joukkoliikennettä koskevat uutisemme. Vihdin kunnanvaltuusto äänesti reilu viikko sitten, että Vihdin joukkoliikenne järjestetään Uudenmaan ely-keskuksen johdolla, eikä HSL:ään liittymisestä tehdä selvitystä. Aihe jakoi selvästi niin valtuutettuja kuin kuntalaisiakin. Facebook-sivuillamme on runsaasti kommentteja niin ely-mallin puolustajilta kuin HSL:ään liittymisen kannattajilta.

Myös toissa viikolla julkaisemamme uutinen Microsoftin datakeskuksen perustamisesta Vihtiin on poikinut runsaasti kommentteja. Facebook-keskusteluista teemme myös nostoja printtilehden puolelle. Mikäli et vielä ole Luoteis-Uusimaan Facebook-sivujen tykkääjä, käy ihmeessä liittymässä seuraajiemme joukkoon!

Artikkeleistamme käytävä keskustelu on hyödyllistä. Kun osallistut julkiseen keskusteluun, olet kehittämässä kotikuntaasi, tuomassa uusia näkökulmia ja nostamassa esille korjaamista vaativia epäkohtia. Lehden kolumnit ovat toimituksemme tai ulkopuolisten kirjoittajien tuottamia kannanottoja, joita lukijamme voivat haastaa, olla niiden kanssa samaa tai eri mieltä.

Paikallinen lehti tarjoaa kuntalaisille yhteisen ajatuksenvaihtofoorumin. Uutisten taakse liittyy aina täydentävää tietoa, historiallista perspektiiviä ja tulevaisuuden näkymiä. Moniarvoinen ja avoin keskustelukulttuuri on paikallisdemokratian vaalimista.

Lehteemme voi edelleen lähettää kannanottoja myös perinteisin menetelmin, eli kirjoittamalla mielipidesivulle. Mielipidekirjoituksia ja lukijan kuvia voi lähettää osoitteeseen luoteis-uusimaa.toimitus@media.fi.