Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lukijalta | Harjuumme ette koske! Nyt on aika vaikuttaa!

Olin hiljakkoin Nummelan lentokentän asemakaavan valmisteluaineiston esittelytilaisuudessa, jossa Vihdin lukion auditorion täyttäneille osallisille eli erityisesti meille paikallisille asukkaille näytettiin kaksi erilaista vaihtoehtoa, A ja B, Nummelanharjumme tulevaisuuteen liittyen.

Minulle nousi tilaisuudessa kyyneleet silmiin! Ajattelin, että tämä ei voi olla totta! Vaihtoehto B ei saa missään muodossa mennä läpi!!

Kävin tilaisuuden lopussa kertomassa sen myös jokaiselle asian äärellä työskentelevälle henkilölle, mm. kaavat esitelleelle konsultille ja kunnan virkamiehille. JA jätin mielipiteeni kirjallisena!

Rakas vihtiläinen Ystäväni katso sinäkin nuo vaihtoehdot ja kerro mielipiteesi NYT, sillä me kuntalaiset voimme vaikuttaa miltä Nummelanharju tulevaisuudessa näyttää.

Minun mielestäni Nummelanharjun lentokenttäalue pitäisi säilyttää mahdollisimman pitkälle luonnon tilassa eli enää ei saisi yhtään puuta kaataa! Tai turhia uusia rakennuksia alueelle rakentaa. Luonnon hyvinvointivaikutukset ovat meille kuntalaisille merkittävät ja mitattavissa olevat. Lähiluonto on voimavarojemme latauspaikka, aarteemme ja sellaisena se on Nummelassa myös säilytettävä.

Vihdin kunnan asukas, äiti ja yrittäjä