Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lukijalta | R.I.P. Lutari

Meillä kaikilla on varmaankin hyviä hetkiä tai muistoja lutarin kanssa. Minun eräs muistoni liittyy lehden tekoon Karprintissä kahdeksankymmentä luvun puolivälin aikaan. Olin kesähessuna vanhan painokoneen viimeisenä poikana, niputtajana. Vanha kone oli kokoajan rikki tai sitten sitä piti käsin säädellä, jotta jotain painokelpoista tuli linjan päästä ulos. Silloin vielä lutari tuli kolme kertaa viikossa kotiin. Muina päivinä painettiin autolehti V8 Magasinia ja miestenlehti Sexusta. Jäi siinä mieleen nuorelle pojalle kaikenlaiset puskurit. Oih.

Luoteis-Uusimaa on toiminut vuosikymmenet vihtiläisten tiedonsaannin ykkösmediana ja kunnan virallisena tiedotuskanavana. Nyt etsitään uutta kanavaa tämän tiedolle jakamiselle. Media on muutenkin aikamoisessa myllerryksessä lehtien siirtyessä entistä enemmän digitaalisille alustoille.

Tappiolla meille ei kukaan uutisia tee.

Lehden loppumisen syyt ovat taloudelliset ja se on näinä aikoina aika ymmärrettävää. Tappiolla meille ei kukaan uutisia tee. Lutarin jutut siirtyvät tulevaisuudessa Länsi-Uusimaa lehteen. Saa nähdä ottavatko vihtiläiset länskärin omakseen vai kasvaako vaatimus Vihdin Uutisten uudistukselle. Muutos on aina myös mahdollisuus.

Kiitokset kaikille lutarin toimittajille asiantuntevista ja viihdyttävistä kirjoituksista ja uutisista vuosien varrelta.

R.I.P. Lutari.