Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Päätoimittajalta Juttujen teko jatkuu Vihdissä tulevaisuudessakin

Luoteis-Uusimaan viimeinen numero ilmestyy tänään 27.11.2022. Tänä syksynä 70 vuotta täyttäneen lehden julkaiseminen päättyy tämän viikon jälkeen.

Lehtien lakkauttaminen on aina ikävä uutinen. Meillä kaikilla lehden tekijöillä oli viimeiseen asti kova tahto ja pyrkimys tehdä lehdestä kannattava, mutta valitettavasti se ei tuottanut tulosta. Raskaasti tappiollista lehteä ei kannata julkaista.

Vaikka Luoteis-Uusimaan julkaiseminen päättyy, juttujen kirjoittaminen paikallisista aiheista Vihdissä jatkuu tulevaisuudessakin.

Vihdin Uutisten sisältöä tulemme lähiaikoina kehittämään ja freesaamaan.

Vihdin tuttu toimitus tuottaa jatkossakin uutisia Vihdistä. Foorumi vain vaihtuu. Jatkossa Vihdin alueen ajankohtaiset uutiset julkaistaan Länsi-Uusimaassa. Länsi-Uusimaa ilmestyy printtinä kuudesti viikossa ja verkossa päivittäin.

Toimituksemme tuottaa myös tuttuun tapaan sisältöjä Vihdin Uutisiin, joka ilmestyy jatkossakin keskiviikkoisin.

Vihdin Uutisten profiili säilyy ennallaan, eli lehti kertoo jatkossakin alueen ihmisistä, ilmiöistä ja menovinkeistä. Vihdin Uutisten sisältöä tulemme lähiaikoina kehittämään ja freesaamaan. Tähän toivomme teiltä lukijoilta vinkkejä ja kehitysehdotuksia.

Juttuvinkkejä, mielipidekirjoituksia, lukijan kuvia ja palautteita voi lähettää toimitukseemme osoitteeseen viu.toimitus@media.fi.

Kirjoittaja on Luoteis-Uusimaan ja Vihdin Uutisten päätoimittaja.