Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lukijalta | Hiidenkirnu-festivaali mieluummin lentokentälle

Luin paikallislehdestä kauhukseni,että ensi kesänä aiotaan järjestää taas Nummelan pesäpallostadionilla 14.–15.7.2023 tämä kauhea metelöivä tapahtuma. Asumme aivan kentän tuntumassa ja kuudenperheen rivitalossa on vuodepotilaita puolet.

Talo tärisee ja ikkunat helisee ja ihmiset niiden mukana. Asuimme tässä jo silloin, kun pesäpallokentän kohdalla oli hiekkaharju.

Tämä basso on aivan kauheata kuunneltavaa.

Lisäksi harjun reuna osittain on niin korkealla, että siellä seisoo ilmaiskatsojia, jotka roskaavat meidän pihamme metsän. Niitä ei kukaan siivoa jälkeenpäin.

Viime kesänä siivosin itse metsän kaikesta roinasta, kuten pulloista,juomalaseista ja sanomalehtipapereista, joita tarvittiin ilmeisesti isompaan hätään.

Olen 82-vuotias ja minä voin yrittää lähteä kotoa muualle, mutta vuodepotilaat eivät voi.

Nummelassa on Vanhan-Sepäntiellä iso autoharjoittelurata-alue. Eikö voisi ajatella, että ”konsertti” järjestettäisiin siellä tai lentokentällä? Sieltä eivät äänet riko korvia ja tärisytä asuntoja, koska ovat vähän etäämmällä.ja eikös se laulukin kuulostaisi paremmalta ilman kauheata bassoa?

Puolukkatie