Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vihdin Uutisten vaalikone nyt auki - löydä ehdokkaasi!

Lukijalta | Kiitos Vihdin hienosta runoillasta!

Upeasti toteutettu Aaro Hellaakoski-ilta lauantaina Vihdin kirkonkylän seurakuntatalossa oli yleisömenestys. Sali oli täynnä ja lisätuoleja haettiin kun kuulijoita paikalle saapui n.100.

Ryhmä oli koostanut ohjelman tyylillä ja hyvällä maulla niin, että Hellaakosken tuotannon monipuolisuus saatiin hyvin esille. Syviä ja synkkiä tekstejä mutta myös hyvin rakkauden ja elämänilon täyteisiä runoja oli sovitettu kokonaisuuteen.

Runot luonnon pienistä ihmeistä toivat myös iloisia ajatuksia illan pimeydessä.

Marja Mannabergin kooste Aaro Hellaakosken elämän eri osa-alueista antoi hyvän kuvan runoilijan elämästä ja toi syvyyttä illan kokonaisuuteen.

Vuokko Sivurannan tarinat entisestä opettajastaan olivat myös mielenkiintoista kuultavaa ja Hellaakosken Vuokon luokalle kirjoittama runo Kerttusen terveiset ihastuttava.

Hieno yksityiskohta oli, että ohjelman alussa ja lopussa esitettiin Hellaakosken teksti Kesäyö kahdella eri musiikkitulkinnalla.

Heikki Sarmannon sävellys Juha Wikströmin ja Virve Keskisen huilu-kitara-laulutulkinta aloitti ohjelman ja Aarre Merikannon sävellys Sini Rautavaaran ja Tuula Kilpeläisen tulkitsemana päätti upean illan.

Kiitos teille ihanat illan toteuttajat ja tulkitsijat Vuokko Sivuranta, Marja Mannaberg, Juha Wikström, Virve Keskinen, Erkki Hakkarainen, Sini Rautavaara, Tuula Kilpeläinen ja Eija Nurmio.