Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lukijalta | Lääkärille pääsy vaikeaa Vihdissä: ensimmäisestä soitostani vastaanotolle pääsemiseen kului 51 päivää

Turhaan ei kysellä, miksi lääkäriin pääseminen on niin vaikeaa Vihdissä.

Kärsittyäni kuukauden verran uusista, oudoista kivuista soitin 19.4. "kiireettömään", enhän ollut päivystystapaus. Mutta muut sairauteni, mm. rintasyöpä, joka leikattiin 4 v. sitten, saivat huolestumaan. Sain laboratoriolähetteen. Minulle soitettiin takaisin 25.4. Sain lääkärille vain puhelinajan toukokuun 9. päivälle.

No, lääkäri soitti, haastatteli ystävällisesti, mutta totesi, että ei tämä asia puhelimessa selviä. Hän kehotti varaamaan uuden ajan takaisinsoittojärjestelmän kautta. Tein sen samana päivänä, 9.5. Ymmärsin lääkärin kommentista Omakannassa, että hän suosittelee nopeaa käsittelyä (sub-aika?)

23.5. minulle soitettiin ja sain uuden vastaanottoajan lääkärille: 9.6.! Aikaa siis kului ensimmäisestä soitostani tuohon vastaanotolle pääsemiseen 51 päivää. Laskin kaikki päivät, en vain työpäiviä, sillä minä olen ollut kipeä myös viikonloppuisin.

Minusta tuntuu, että kuulun ryhmään "aika hoitaa" -potilaat. Olenhan kohta 79-vuotias, mutta elämänhalua olisi. En syytä terveyskeskuksen työntekijöitä, he tekevät parhaansa, mutta nyt on systeemissä jotain pahasti vialla!

Kirjoittaja on vihtiläinen