Vihti Gymin sydämellinen kiltailta Nummelan seurakuntatalolla

Vihti Gymin kiltalaiset kokoontuivat Nummelan seurakuntakeskuksella.

toimitus

Jälleen kerran Vihti Gymin kiltalaiset kokoontuivat kynttiläiltaan Nummelan seurakuntatalolle. Tilaisuuden ohjelmasta huolehti tuttuun tapaan Tuulikki Lindström

Seurakuntaa edusti pastori Tuula Kiiski Lämminhenkisessä puheessaan hän kertoi Jeesuksesta historiallisena henkilönä ja Jeesuksen syntymään liittyvistä historiallisista tapahtumista.

Vihti Gym muisti pyöreitä vuosia täyttäneitä lahjoin. Neljä kiltalaista on saavuttanut 90 vuoden iän ja yksi on täyttämässä vuoden vaihteessa.

Kiltaäitinä koko toiminnan ajan toiminut Kaisa-Liisa Porthan jätti Killalle hyvästit muutettuaan syksyllä Espooseen. Häntä seura muisti kukkasin.

Tällä kertaa kiltalaiset toivat esille asioita, jotka ovat hyvin. Lisäksi he kertoivat mielipiteitään Vihti Gymistä, killasta ja nyt vietetystä illasta.

Hyvinä asioina mainittiin terveys, perhe, harrastukset ja hyvät ystävät, jotka aidosti välittävät. Myös eläkeläisen vapauden ilo mainittiin. Lisäksi hyvänä asiana nostettiin esiin liikunta: kropan herättävä aamujumppa ja se, että pääsee ylös ja liikkeelle.

Vihti Gymin kiltalaiset muun muassa kokivat antavan virtaa ja ystäviä elämään. Vastaajat myös totesivat jumppien olevan terveyden pohja ja elämän kohokohtia. Erinomaisesti menestyneet kilparyhmätkin mainittiin.

– Vihti Gym yhdistää hyvät ystävät ja tuo lämmintä yhdessäoloa, kiltalaiset myös sanoivat.

Killassa vastaajat kertoivat tapaavansa ystäviä, joita muutoin näkee harvoin. Kiltailtaa kuvattiin tärkeäksi ja lämminhenkiseksi jumppareiden tapaamiseksi.

– Kiltailta aloittaa joulun odotuksen ja tuo voimaa pimeyden voittamiseen

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.