Suomen Asiakkuusmarkkinointiliitto palkisti – Elämäntyöpalkinto sitkeälle vihtiläisyrittäjälle Aulis Vainiolle

Aulis Vainio vastaanotti Lifetime Achievement Award in Directselling 2019- nimisen elämäntyöpalkinnon.

toimitus

HomCare Finland Oy:n toimitusjohtaja Aulis Vainio sai korkean tunnustuksen Suomen Asiakkuusmarkkinointiliitolta.

HomCare Finland Oy on vuonna 1985 perustettu Nummelassa toimiva suoramyyntiyritys, joka myy ja markkinoi kodin ja ihmisen hyvinvointiin liittyviä tuotteita.

Yritys on Suomen Asiakkuusmarkkinointiliiton – entisen Suoramarkkinointiliiton –  jäsen, ja noudattaa liiton asettamia Reilun Pelin Sääntöjä.

Suomen Asiakkuusmarkkinointiliiton (ASML) järjestämä suoramyynnin seminaari ja gaalaillallinen pidettiin Helsingissä. Paikalla olivat Suomen johtavat suoramyynnin ASML:n jäsenyritykset ja niiden huippumyyjät.

Tilaisuudessa palkittiin jokaisen suoramyyntiyrityksen merkittävin edustaja, jonka lisäksi jaettiin yksi Elämäntyöpalkinto ”Lifetime Achievement Award in Directselling 2019”.

Se on hienoin ja arvostetuin yksittäisen henkilön saama palkinto suoramyynnin alalla.

Tämän palkinnon sai HomCare Finland Oy:n toimitusjohtaja Aulis Vainio.

Perusteluina palkinnon saamiseen ASML:n puheenjohtaja Jari Perko mainitsi muun muassa, että Aulis Vainion yrittäjähenkisyys näkyi jo hänen lapsuudessaan ja nuoruudessaan.

– Hän on suoramyyjä henkeen ja vereen. Hänen mutkaton, lämmin sydämellisyytensä ja halu auttaa ihmisiä vei hänet luontevasti suoramyynnin pariin. Hän on nähnyt ja kokenut suoramyynnin monet vaiheet Suomessa ja ulkomailla, Jari Perko kertoo liiton tiedotteessa..

Aulis Vainio on ollut mukana myös toimialatyössä, johtamassa ASML:n suoramyyntiryhmää.

– Nykyään menestyvän johtajan ominaisuuksiin liitetään sitkeys - tällä henkilöllä on halki vuosien ollut toimintansa ytimessä vahvaa, peräänantamatonta sitkeyttä, Perko kertoo.

Applen Steve Jobs aloitti aikoinaan taipaleensa autotallista.

– Aulis Vainio puolestaan aloitti taipaleensa makuuhuoneen nurkan työpisteestä ja vaatehuonetta varastona käyttäen kohti yhtä Suomen suoramyyntialan yhtä pitkäikäisimmistä ja vakaimmista yrityksistä.

– Erikseen on syytä mainita hänen tinkimätön suhtautumisensa reiluun kaupankäyntiin ja asiakkuudenhoitoon. Hänen johtamastaan yrityksestä ei ole tullut toimialatasolle yhtään reklamaatiota tai valitusta vuosien varrella, Jari Perko muistuttaa liiton tiedotteessa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Nummelan keskustassa asfaltoidaan Vihdintietä ensi yönä
 2. Vihdin kunnanjohtaja Erkki Eerola julkisti talouden laajan tasapainottamisohjelman – lakkautuslistalla ovat muun muassa Vanjärven päiväkoti, Vihtijärven koulu ja kirjastoauto
 3. DC-3 houkutteli kentälle suuret joukot kiinnostuneita – Nummelan lentokenttä on 80-vuotias
 4. Vihti Racen seikkailusarjan nopein joukkue selvitti rastit 2,5 tunnissa
 5. Ajoneuvotekniikkaa esitellään elokuussa Nummelan lentokentällä kerran viikossa – autonostalgia herkistää tiistaisin
 6. Miten puhua nuorelle koronaviruksesta? MLL neuvoo vanhempia olemaan rohkaisevia, mutta realistisia – ja muistuttamaan koulujen ohjeiden noudattamisesta
 7. Pääkirjoitus: Talous vaatii kovia otteita
 8. USU: Taloyhtiön yhtiökokous voi olla koronalinko – "Kokouspaikaksi ei sovi pieni harrastetila"
 9. Hus: Koronavirusnäytteiden tutkiminen ruuhkautui, asiakkaiden on varauduttava useiden päivien viiveisiin
 10. Alaikäiset pojat tehtailivat useita miljoonia tietomurtoja – hyödyt jäivät vähäisiksi, mutta seuraukset voivat olla kovat
 11. Sienimyrkytys vie kymmeniä sairaalaan vuodessa – Myrkytystietokeskukseenkin tulee sienistä satoja puheluja
 12. Etäopetus innosti opettajia: Digitaidot kehittyivät ja uusia oppeja viedään nyt lähiopetukseenkin
 13. Etätyöt ja etäkokoukset nostivat kodintekniikan kauppaa, erityisesti kuulokkeiden myynti kasvoi hurjasti
 14. Tuore tutkimus: Lukio vetää ylivoimaisesti eniten peruskoulun jälkeen, ammatillisista oppilaitoksista monella on edelleen stereotyyppinen mielikuva
 15. Hyvinvointi: Antti Kuparinen, 37, päätyi paarman pureman vuoksi infektio-osastolle tiputukseen – "Molempia jalkojani alkoi särkeä aivan mielettömästi, ja kuume nousi 39,7:ään"

Näytä lisää

Luetuimmat

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.