Yhtymäkokous peruuntui – Pirkko Hynynen irtisanoutui Perusturvakuntayhtymä Karviaisen johdosta

Perusturvakuntayhtymä Karviaisen johtaja Pirkko Hynynen irtisanoutui virastaan viime viikon lopulla. Yhtymähallitus myönsi eilisessä kokouksessa Hynyselle eron johtajan virasta ja käynnisti johtajahaun. Maria Aittoniemi

Vesa Valtonen

Vihdin ja Karkkilan yhteisen Perusturvakuntayhtymä Karviaisen johtaja Pirkko Hynynen on irtisanoutunut virastaan. Irtisanoutumista käsiteltiin yhtymähallituksessa tiistaina.

Yhtymähallitus myönsi Pirkko Hynyselle eron kuntayhtymän johtajan virasta johtajasopimuksen mukaisesti siten, että virkasuhteen viimeinen päivä on kuluvan vuoden lopussa.

Yhtymähallitus päätti julistaa kuntayhtymän viran haettavaksi niin, että hakuaika päättyy marraskuun kahdeksantena päivänä.

Vihdin kunnanhallitus edellytti yksimielisesti syyskuun lopulla, että Perusturvakuntayhtymä Karviaisen yhtymähallitus käynnistää menettelyn kuntayhtymän johtajan irtisanomiseksi luottamuspulan takia ja kutsuu välittömästi koolle Perusturvakuntayhtymä Karviaisen yhtymäkokouksen.

Yhtymäkokous piti järjestää kuluvan viikon torstaina. Tiistaisessa kokouksessa yhtymähallitus perui yhtymäkokouksen.

Syinä syntyneeseen luottamuspulaan ovat olleet Karviaisen budjetoitua huomattavasti suuremmat menot sekä se, että lukuisista esityksistä huolimatta Vihdin kunta ei ole saanut Karviaiselta uusia esityksiä taloudellisen tilanteen parantamiseksi.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.