Pyöräsuunnistuksen SM-kilpailut Ojakkalassa

toimitus

Pyöräsuunnistuksen SM-kilpailujen sprintti ja pitkä matka järjestetään Vihdin Ojakkalassa elo-syyskuun vaihteessa. Lauantaina 31. elokuuta kello 12–15 kilpaillaan sprinttimatkalla ja sunnuntaina 1. syyskuuta kello 10–14 on vuorossa pitkän matkan kilpailu.

Kahden päivän aikana kilpailuun osallistuu arviolta 500 urheilijaa. Kilpailu kerää Suomen pyöräsuunnistuksen huiput Vihtiin, alle 15-vuotiaiden sarjoista aina yli 80-vuotiaisiin kilpailijoihin saakka.

Kilpailujen järjestelyistä vastaa Vihdin alueella toimiva suunnistusseura Rasti-Vihti.

Pyöräsuunnistuksessa SM-kilpailuja on järjestetty vuodesta 1996 lähtien. Vihdissä pyöräsuunnistuksessa on kilpailtu SM-mitaleista kerran aikaisemmin, Nummelanharjulla vuonna 2002. Nummelanharju on tunnetusti hyvää pyöräilymaastoa.

Tällä kertaa siirrytään samaa harjualuetta itään Ojakkalaan ja astetta haastavampaan maastoon. Kilpailijoille on luvassa korkeuseroja ja monipuolista maastopohjaa.

Kilpailukeskuksena toimii Ojakkalan Urheilutalo (Kenttätie 4), ja pysäköintialueena on Ojakkalan koulun parkkipaikka lähialueineen. Yleisöllä on tapahtumaan vapaa pääsy.

Sunnuntain kilpailun jälkeen noin kello 14 on mahdollista käydä kiertämässä molempien päivien kilpailuratoja itsenäisesti omalla vastuulla, ilman ajanottoa. Rastit ovat paikoillaan kello 16 asti. Karttoja myydään infosta 10 euron hintaan.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. DC3:lla voi jälleen lentää Nummelassa lauantaina – lentokenttä täyttää 80 vuotta
 2. Poliisin pysäyttämä ’’varas’’ olikin Hiidenrannan kauppias – Antti Raiski lupaa tarjota ilmoittajalle pullakahvit
 3. Hiiden Opisto on täydessä valmiudessa
 4. Kirkonkylän urheilukenttä kunnostetaan: ”Saadaan kenttä, jolla kelpaa liikkua, peuhata ja pelata”
 5. Niuhalanraittia asfaltoidaan, autoja ei parkkiin raitin varteen
 6. Tilastotkin sen vahvistavat: Heinäkuussa hellepäiviä melkein viikon verran keskivertoa vähemmän, sadetta senkin edestä
 7. Poliisi: Häiriökäyttäytyminen lisääntynyt Espoossa, henkirikosten ja niiden yritysten määrä kasvanut Länsi-Uudellamaalla
 8. "Musta vuosi" henkirikosten määrässä Itä-Uudellamaalla – poliisi: "Poikkeusolot eivät yksistään selitä"
 9. Vakavien väkivaltarikosten määrä kasvoi rajusti Helsingissä – "Väkivallan käyttöön varaudutaan ja esimerkiksi teräasetta saatetaan kantaa mukana"
 10. Tuusulan asuntomessut: Tapettia ikivanhalla tavalla – Japanista kotoisin oleva vesiliukoinen kangastapetti on akustinen
 11. Vihdin Viestin juniorit onnistuivat piirinmestaruuskisoissa
 12. "Peruslippumme maksaa 2,99 euroa" – Uusi halpabussifirma aloittaa liikennöinnin Helsingistä Turkuun
 13. THL:n koronasovelluksen koekäyttö älypuhelimissa alkaa – näin se toimii
 14. Tuusulan asuntomessut: Pienet tontit puistojen reunoilla – Keravan uusille asukkaille piti osoittaa, ettei kotikaupunki ole vain nukkumalähiö
 15. Lukijalta: Ansiosidonnaisesta työttömyysturvasta

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.