Elokuussa tiistai-iltaisin klassikkoautoja Nummelassa

Kymmeniä klassikkoajoneuvoja kokoontuu elokuussa tiistai-iltaisin Nummelan lentokentälle. Yleisö on aina osoittanut kiinnostusta vanhoihin ajopeleihin, ja jutustelu kuskien kanssa lähentää harrastajia ja yleisöä.

toimitus

Nummelan lentokentälle kokoontuu elokuussa tiistaisin klassikkoajoneuvoja. Kuukauden joka tiistai-illansuussa klo 18 alkaen, mutta jo aikaisemminkin, saapuu paikalle automobiilejä ja isiemme nuoruuden aikaisia moottoripyöriä yleisön ihailtaviksi.

Autohistoriallinen Seura ry (www.autohistoriallinenseura.fi) järjestää tämän yleisötapahtuman, jossa sekä yhdistyksen jäsenet että kaikki vanhoista ajoneuvoista kiinnostuneet saavat tuoda aarteensa nähtäväksi. Tapahtuma jatkuu illan mittaan aina niin kauan kuin yleisöä riittää.

Autohistoriallisen Seuran jäsenet, ojakkalalaisen Raimo Lemmolan johdolla, opastavat liikennettä ja antavat tietoa tästä ajoneuvokulttuuria ja -historiaa vaalivasta yhdistyksestä.

Yleisö on tervetullut tutustumaan wanhaan ajoneuvohistoriaan sekä rupattelemaan alan harrastajien kanssa.

Jyrki Mero

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.